Gratis bus til SønderjyskE | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
14. januar 2015

Der forestår endnu en spændende kamp, når vi den 28. februar møder SønderjyskE i Sønderborg.
Ikke alene er det et lokalopgør, men SønderjyskE er også et af de hold vi slås med for at få 8. pladsen og dermed en plads i slutspillet.
At kampen lokalt har stor interesse ses af, at der allerede er godt gang i billetsalget.
Nu har Frøs Herreds Sparekasse været så venlige at sponsere en gratis bus til kampen, der spilles med kampstart klokken 15.
Prisen for bustur inklusive siddeplads er 130 kroner, og for bustur inklusive ståplads under kampen er prisen 115 kroner.
Da der som nævnt er ved at være udsolgt i Skansen har vi kun et begrænset antal billetter til rådighed, så vil du med og være sikker på, at du kan sidde ned og se kampen, er det en god idé allerede nu at bestille billetten. Under alle omstændigheder skal den være bestilt senest søndag den 15. februar. Den bestilles på mail ak@rehh.dk
Der er mulighed for at købe en sandwich i bussen. Vil du benytte den mulighed, skal det angives ved bestilling af billetten.
Der er afgang fra museumspladsen i Esbjerg klokken 12.30 og fra Ribe Fritidscenter klokken 13. Desuden bliver der opsamling i Rødekro kl 13.50. Husk at opgive opsamlingssted ved bestilling af billetten. Hjemturen starter umiddelbart efter kampen. Betalingen sker i bussen og kun med kontanter.