Hvad skete der lige dér? | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
23. november 2022

Ribe-Esbjerg HH - TTH Holstebro 23-32 (11-18)


Hvad skete der lige dér – mandag aften i Blue Water Dokken med masser af mennesker, der kun havde ét formål: Bakke op om REHH.

Startformationen med Marcus Mørk som styrmand kom rigtigt skidt fra start. Efter 6 min. havde REHH misset 6 bolde i dårlige indspil og svage skud. Ved 4-11 efter 16. min. var kampen for længst afgjort. Man kunne se det på både spillerne og bænken.

Gruppen af sympatiske REHH-spillere er også en flok stilfærdige personligheder. De elsker at gøre hinanden gode. Når det så ikke lykkes? De ville så gerne og havde det tydeligt ad h… til. Hver for sig.

TTH havde fuldstændig styr på REHH’s angreb – herunder den hurtige midte. De havde let ved at komme til chancer på skud lige for – på brud og med indspil (10 mål fra stregen). De scorede 13 mål på de første 15 afslutninger. Da kampen (tidligt) var afgjort, fik vi gode målmandspræstationer hos REHH resten af kampen.

Det er 11. sæson i ligaen. Det blev én af de dårligste præstationer, jeg har set et REHH-hold præstere på hjemmebane. Anders Thomsen står før kampen mod KIF Kolding næste mandag, i Ribe Fritidscenter, over for en stor udfordring.

Og så husker vi lige: Et flot spillende REHH-mandskab med solide sejre og flotte resultater mod GOG og Aalborg. REHH har 8-pladsen! Selvfølgelig kommer vi igen!


/Lars L


Målscorer:
Magnus Haubro, 5
Jonas Larholm, 3
Mathias Jørgensen, 3
Marcus Mørk, 2
Sune Iversen, 2
Arnar Hálfdansson, 2
Jesper Lindgren, 1
Morten Jørgensen, 1
Jesper Munk, 1
Marcus Dahlin, 1
Elvar Ásgeirsson, 1
Simon Birkefeldt, 1

Målvogtere:
Ronnie Nicolaisen, 33,33% 
Ágúst Elí Björgvinsson, 32,26%


Man Of The Match: Magnus Haubro

 Man Of The Match er sponsoreret af Ho Ferie- og Aktivitetscenter.
Magnus er sponsoreret af Det Faglige Hus


Match Partner:

 


Bold Partner: