Inden julen står helt for døren.. | Nyheder | REHH

21. december 2017
Photo-Andersen.dk

.. venter endnu et spændende og ikke mindst vigtigt opgør for Ribe-Esbjerg HH, når gæsterne fra Mors-Thy på lørdag kommer på besøg i Centex IT Arena, Ribe. REHH har revanche til gode efter nederlaget i Thy tidligere på sæsonen, og holdet er derfor ekstra opsatte på at slutte godt af inden vinterpausen.

Mors-Thy ligger godt til i tabellen. Dette skyldes ikke mindst de mange sejre og gode resultater på deres svære hjemmebaner, hvor det senest blev til 1 point mod topholdet fra Skjern. Til gengæld kniber det for holdet med at hente point på udebane i ligaen – dette er ikke sket siden slutningen af oktober måned, hvor de vandt med en enkelt pind over Århus Håndbold.

Det vil betyde meget for Ribe-Esbjerg HH at slutte denne første svære halvdel af turneringen af med en sejr i egen hule. Vi håber derfor, I vil møde op og give den ekstra gas på lægterne. Der er fri entré til kampen i samarbejde med Esbjerg Kommune. Du skal blot hente din billet her på hjemmesiden eller i billetsalget fra kl. 15.00 (såfremt der ikke er udsolgt).