”Jeg er bare en målmandsnørd!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
28. august 2023
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

27-årige Frederik Skou Hansen er startet som målmandstræner i Ribe-Esbjerg HH. Frederik har bl.a. haft samme job i Odense med kvindernes ligahold, hvor han arbejdede med de danske og hollandske landsholdsmålmænd. Han har som målmand været inde over ungdomslandsholdene og spillet i GOG. En skade stoppede karrieren for tidligt. Han er ”civilt” ved at afsluttede psykologistudiet på SDU.

Frederik har i mange år været ungdomstræner og fortæller, at jobbet som målmandstræner er muligheden for at blive ved med at være tæt på det spil, han elsker – på et eliteniveau, hvor det er fascinerende at være med til at gøre en forskel:

"Alt ved målmandsspillet interesserer mig. Jeg er virkelig en nørd! Når vi mødes efter sæsonen, så er det mit håb, at REHH’s målmænd vil fortælle, at jeg har givet dem nogle redskaber, der har styrket dem – og lært dem nogle ting, der giver mening for dem og hjælper dem i målmandsspillet."

Dygtige målmandstrænere hænger ikke på træerne. I REHH tror vi på, at der er indgået aftale med et meget spændende trænertalent, som Ágúst Björgvinsson, Ronnie Nicolaisen og Niklas Kraft har taget rigtigt godt imod.


/Lars L