Jørgen Hansen Biler A/S har fornyet deres sponsorat som Platinpartner | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
21. april 2021

Jørgen Hansen har drevet en sund og velfungerende forretning, hvilket kan mærkes i det lille lokalsamfund i Skærbæk, hvor de er placeret. Der er i årenes løb blevet solgt både Mazda, Citroën, Suzuki og KIA – sidstnævnte er der en stor forkærlighed til.

I 2014 blev Jørgen Hansen Biler A/S Danmarks bedste KIA-forhandler, og samme år var de førende inden for kundetilfredshed hos Suzuki. I 2016, 2017, 2018 og 2019 er de også kommet i mål som Danmarks bedst sælgende KIA-forhandler.

Virksomheden er i dag et aktieselskab, drevet af hovedaktionær og indehaver Jørgen Hansen, i samarbejde med engagerede medarbejdere og en kompetent bestyrelse.

Hos Jørgen Hansen Biler A/S lever de ikke bare for KIA, men også for kundeservice. Det betyder, at man altid får en kyndig, grundig og ikke mindst entusiastisk vejledning, hvad end man er på udkig efter ny bil, brugt bil eller skal have sin bil til service eller reparation.

- Se meget mere om dét de tilbyder, samt aktuelle kampagner, på deres hjemmeside her: https://www.jh-biler.dk/ eller følg dem på facebook lige her: https://www.facebook.com/JorgenHansenBilerAs

Vi takker for et fantastisk samarbejde!