Hasse Jørgensen
21. september 2015
Vores nye, stærke spiller, Kasper Nielsen (billedet), fik debut allerede i aftenens kamp mod Ålborg Håndbold, og selv om Kasper Nielsen gjorde en god figur, rakte det ikke.
Det blev til en sejr i Ålborg til hjemmeholdet på 27-19 efter 12-7 ved pausen.
Lad det være sagt med det samme: vi var aldrig i nærheden af en sejr, men der er ingen tvivl om, at Kasper Nielsen er en gevinst på holdet. I forsvaret stod han sikkert, og der er ingen tvivl om, at Ålborg-spillerne havde respekt for Kasper. Han er en, man slår sig på, hvis man går i clinch med ham.
Kasper Nielsen har kun trænet ganske få gange med det øvrige hold, og der opstod da også en række misforståelser, som givetvis skyldes manglende kendskab til hinanden. Det ville også være mærkeligt andet, og de misforståelser kan ryddes af vejen.
Vi ar med de første små ti minutter af kampen, hvor stillingen var 5-3 til Ålborg, men herefter trak Ålborg stille og roligt fra, og holdet så sig ikke siden tilbage.
Kasper Nielsen kom ind på banen efter fem minutter, og selv om han fyldte godt i forsvaret, fandt Ålborg-spillerne i stedet andre smuthuller. Og i den anden ende kneb det med at få omsat chancerne i mål.
19 mål i en kamp i Boxer Herreligaen er ikke godkendt.
Cheftræner Claus Uhrenholt var godt tilfreds med Kasper Nielsens debut og peger på, at Kasper Nielsen og Rasmus Berthelsen i midterforsvaret allerede nu ser lovende ud.
Om kampen generelt sagde Claus: - Rent defensivt står vi fint distancen, og hvis vi udnyttede vores muligheder, kunne vi måske have spillet lige op.
- Vi giver os selv dårlige arbejdsbetingelser. I første halvleg udnytter vi ikke et par kontraer, vi brænder et straffekast og vi smider bolden væk i de sidste minutter. Havde vi udnyttet de chancen, havde vi måske kun været bagud med en i stedet for med fem ved pausen.
- Det er stadig vores angrebsspil, der hænger, og nogle spillere skal reflektere over, hvad det er de laver kamp efter kamp. Ålborg er et godt hold med stor fysik, og de skræller bare til os. Det er sådan det er. Som Pelle Schilling sagde: sidste år var vi skarpe, når vi havde chancen for at komme ind i kampen. Det er vi ikke nu.
- Så der er noget at arbejde med inden Skanderborg-kampen?
- Det er der nok resten af sæsonen, lyder det lakoniske svar.
Claus Uhrenholt peger også på, at Morten Nyberg måtte sidde på bænken hele anden halvleg med en forstrækning i låret.
Dommerne var heller ikke Claus Uhrenholts kop the: - Specielt den ene var det galt med. Der var hverken hoved eller hale i kendelserne. Når det er sagt, skal det også siges, at vi havde tabt kampen alligevel.

Kampen i tal

Målscorere REHH: Pelle Schilling 6, Phillip Holm 3, Morten Vium 3, Rasmus Bousen 3, Kasper Nielsen 1, Jacob Holm 1, Troels Vejby 1 og Morten Nyberg 1.
Ålborg: Buster Juul 6, Chr. Jensen 5, Sander Sagosen 4, Jesper Meinby 4, Rene Antonsen 3, Emil Berggren 3, Martin Larsen 1 og Simon Hald Jensen 1.
Udvisninger: Ålborg 6. REHH: 5.
Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.
Tilskuere: 3833.