6. maj 2024
#SAMMENIRIBEESBJERG

Mors-Thy Håndbold – Ribe-Esbjerg HH
26-28 (14-13)

Det blev ikke nogen flot angrebskamp. Glem det! Der var især i første halvleg REHH-spillere, der ikke var helt på toppen. Glem det! REHH misser 4-5 scoringsmuligheder de sidste 5 minutter. Glem det! Den smalle trup var også uden Marcus Mørk. Glem det.

For f….. da for en REHH-indsats over 60 minutter i en udsolgt, konstant larmende hal i ”Bette Balkan”. REHH’s veteran, en skadeplaget Jonas Larholm, har ikke været på banen siden februar. Han har prøvet det hele i nogle af Europas største klubber – og med mere end 200 svenske landskabe og en OL sølvmedalje i bagagen. Han var inde i angrebsspillet i store dele af anden halvleg og evaluerede præcist:

”Vi holder hovedet koldt i hele kampen, selv om vi – især i første halvleg – får mange tvivlsomme kendelser imod os. Vi ved også godt, at vi absolut ikke spiller optimalt i første halvleg. Men vi bliver ved med at tro på det - og holder fokus på os selv - og det vi vil og kan. Tålmodighed i forsvar og angreb var nøglen til sejren. Godt bakket op af flotte præstationer i målet”.

Emil Grønbech i første halvleg og William Aar i anden halvleg trak læsset som skytter. Niklas Kraft leverede suveræne slutminutter, da der gik gummiarm i angrebet. Men det var først og sidst en sejr, der skal tilskrives REHH’s kompetent indstillede - og forrygende fightende – forsvar. Så kæmperoser til Dahlin, Franzén, Ásgeirsson og vennerne i forsvaret.

Så pakker vi lige kampen ind og sender den – overklistret med flag og hjerter – til Jesper Holm!