Mathias Jørgensen fortsætter i Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

18. Marts 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH og Mathias Jørgensen er blevet enige om at forlænge samarbejdet for yderligere to sæsoner. Det betyder, Mathias er i klubben indtil sommeren 2021. Mathias er en af vores egne drenge, der efter en afstikker til TM Tønder, vendte tilbage til Ribe-Esbjerg HH forud for sæson 17/18.

”Vi er meget glade for, at det er lykkedes at blive enige med Mathias om en forlængelse af aftalen. Han er et af vores egne talenter, der har bidt sig helt fast på ligaholdet. Han har et fantastisk gå-på-mod, er meget træfsikker og ikke mindst en rigtig klubmand. Han har udviklet sig kolossalt de sidste to sæsoner”, udtaler Sune Agerschou.

Mathias Jørgensen udtaler selv om forlængelsen: ”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med Ribe-Esbjerg HH af flere årsager. Klubbens målsætning om at flytte sig til i toppen af dansk håndbold harmonerer med min målsætning om at fortsætte min håndboldmæssige udvikling. Derudover betyder det på et personligt plan også meget for mig at repræsentere den by, jeg er født og opvokset i. I den forbindelse håber jeg også, at jeg med min forlængelse af kontrakten kan bidrage til den kultur, som vi i en relativt ny klub stadig er ved at skabe”.

/Anette Knudsen