Mors-Thy kommer på besøg | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. december 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Sidste kamp i dette år bliver mod Mors-Thy Håndbold, og således en vigtig en af slagsen i jagten på at presse det store slutspilsfelt. Det er åbenlyst og derfor er der heller ingen grund til at skjule vigtigheden af kampens udfald.
Vores eget formbarometer ser yderst fornuftigt ud, og med det in mente er der god grund til optimisme i REHH-truppen. 

Kigger vi ned i ”motorrummet” er alle folk i skrivende stund klar til kampen, hvilket er dejligt. Det giver alt andet lige optimale muligheder for at brænde en kamp af. Og det er som nævnt målet med opgøret.
Vi VIL på julepause med lys forenden af tunnelen, og ønsker ligeledes at takke ordentligt af overfor tilskuere og alle de interessenter, der hjælper os med at kunne udfolde vores job.

Vi er en del af underholdningsbranchen, og det vil vi også gerne vise i dag med de attituder og indstillinger, der altid skal være en del af REHH-holdets udtryk.

God kamp - og ønsket om en god jul og et godt nytår.*Det har hidtil ikke været en mulighed at livestreame denne kamp, men der er endnu engang blevet givet dispensation fra TV2.

Vi kan derfor glædeligt fortælle, at vi streamer direkte fra Ribe Fritidscenter kl. 20:20 på vores facebookside - vi håber at I vil se med.