Nederlag i mærkværdigt kampforløb 30-31 (13-19) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
4. december 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Kolding gæstede torsdag aften Blue Water Dokken og kunne, efter en tæt afslutning, tage hjem med de to nøglepoint.

REHH fik leveret en skidt åbning på opgøret og var bagud med hele 10-19 efter 26 minutters spilletid!
I denne fase var der intet af spillets faser der fungerede, og det lignede en regulær lussing til hjemmeholdet. Kredit til Kolding-mandskabet for at simplificere 7-6 spillet og spille med stor fysisk i 6:0 forsvaret.

Heldigvis udviste REHH-mandskabet en god moral da krisen var størst og de sidste 34 minutter blev herefter vundet, hold fast, 20-12! Med 4 minutter igen udlignede REHH til 27-27 - herfra blev det marginalt og endte desværre med et nederlag, hvilket ærgrer Kristian Kristensen.

"Vi kan kun takke os selv med den åbning vi leverede. Der var ingen grund til at vi skulle underpræstere i alle spillets faser på én og samme tid. Vi var ganske enkelt for lang tid om at finde et momentum, hvori vi kunne præstere. Og jo, det var et flot comeback, men nu er det nu engang point der tæller."  slutter træneren.