Nicolai Nygaard lærer fransk sprog og kultur | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
18. maj 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

© Photo-Andersen.dk

Byen ligger en times kørsel fra Le Mans, Orleans og Paris. Vi befinder os i Chartres. 40.000 indbyggere i Ribe-like-idyl. Op over alt rager den imponerende Katedral, Frankrigs mest berømte gotiske bygningsværk. Domkirken er nabo til smukke bindingsværkshuse, antikvariater og caféer langs floden Eure. Hér kan man nyde én af Loiredalens skønne hvidvine – fx et glas tør Sancerre.

Nicolai har skrevet kontrakt med ligaklubben i Chartres. Efter 3 sæsoner i REHH bliver han i næste sæson holdkammerat med den tidligere REHH’er Morten Vium. Og det er drengedrømmen, der udfoldes:

"Jeg har altid været nysgerrig på nye udfordringer. Man stopper jo aldrig med at udvikle sig. Jeg glæder mig rigtigt meget til at lægge nye lag på mine kompetencer i en ny spilkultur. Jeg har længe haft en forkærlighed for Frankrig og tager springet med hovedet først. Jeg er klar og yderst motiveret. Og så med Paris – kærlighedens by – lige om hjørnet!”.

Nicolai Nygaard ved godt, at der er store kulturforskelle mellem Danmark og Frankrig. Han er startet op med sprog- og kulturundervisning hos en dansk lærer, der har boet i Paris i 30 år. Morten Vium har fortalt om klubkulturen, hvor træneren er uddannet i Barcelona og holdkammeraterne rummer 10 nationaliteter.

Det kan kun komme til at gå godt. Fra REHH er det: Tak Nicolai for 3 gode år og rigtig god rejse!

 

/Lars Lundgaard


© Photo-Andersen.dk