Nicolai Pedersen skifter til Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

3. maj 2018
Jan F. Stephan

Den stærke bagspiller fra Nordsjælland, 24-årige Nicolai Pedersen, har skrevet under på en aftale med Ribe-Esbjerg HH. Nummer 2 på indeværende sæsons topscorerliste i 888ligaen skifter til sydvestjyderne på en 3-årig kontrakt. 

Formand for Eliteudvalget i Ribe-Esbjerg HH, Sune Agerschou, udtaler: 

Nicolai er ikke længere bare et kæmpe talent. Han er nu sprunget ud som en helstøbt profil i håndboldligaen og har haft en endog meget stærk sæson. Hans repertoire er stort. Meget stort. Han er skudfarlig og gennembrudsstærk og hans assists-spil er i topklasse. Han har også udviklet sig meget defensivt i de sidste par år. Vi har i tidligere sæsoner været i dialog med ham, og nu lykkedes det altså. Det er vi utrolig glade for. Vi får et stærkere hold i næste sæson, og vi tror, der bliver et rigtig godt miks i bagkæden med en række meget dygtige spillere men med forskellige forcer og styrker. I Ribe-Esbjerg HH er vi meget stolte over, at Nicolai, trods stor interesse fra andre klubber, har valgt os og det projekt, vi har gang i”.

Nicolai Pedersen udtaler:

Jeg ønsker at give mig selv de bedste muligheder for at tage endnu et skridt op i min karriere. Jeg føler, at jeg har givet et godt indtryk i indeværende sæson og har lagt afgørende lag på mit spil. Projektet i Ribe-Esbjerg ser jeg et stort potentiale i og som et sted, hvor jeg forsat kan udvikle mig. Jeg sætter stor pris på, at klubben har kigget min vej og givet mig muligheden for at bidrage med mine kompetencer. Jeg håber, at jeg kan bruge mine erfaringer og færdigheder både på og udenfor banen til at få Ribe-Esbjerg HH op på det niveau, som er klubbens ambition med dette store projekt.

Jeg glæder mig til at blive en del af den nye trup, og jeg har en stålfast tro på, at når vi får spillet til at køre, så er mulighederne der til at opnå noget stort. Så må vi se, hvor lang tid det tager for os at nå dertil. Jeg vil - som altid - arbejde stenhårdt og gøre mit bedste for at komme frem i dansk håndbold med Ribe-Esbjerg HH”.