Niklas Kraft plus superforsvar gav choksejr i Gudme! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
3. september 2023
#SAMMENIRIBEESBJERG

GOG – Ribe-Esbjerg HH
26-29 (12-14)


Der var intet heldigt ved den sejr. Det bedste hold vandt. Godt ind i første halvleg fik REHH et overtag og kom foran 9-6 – den føring holdt helt fortjent kampen ud. Det var tæt på i anden halvleg. REHH havde ikke dommerne med sig. Ved 22-23 fik Mathias Jørgensen en udvisning. Ind kommer 18-årige Mads Aarhus. Han gik fra en spids vinkel. Hamrede den op i fjerneste hjørne bag den svenske landsholdsmålmand Tobias Thulin. Sådan gør ”et hold”! Det var også en glad ligadebutant, Niklas Kraft i REHH’s mål, der analyserede kampen:

”Selvfølgelig har jeg det fint efter min første kamp i den danske liga. Det blev først og fremmest en fysisk kamp – og jeg tror, at GOG var overrasket over, at vi fuldt ud matchede dem på den parameter. Jeg var godt forberedt på Mensing og Morten Olsen. Når det gik godt for mig, skyldes det ikke mindst en meget fin optakt til sæsonen. Vi har arbejdet rigtigt meget med at få aftalerne mellem forsvar og målmænd på plads. Og bl.a. vores fysiske træning har været helt optimal”.

Niklas Kraft stod med imponerende 40% - og var sammen med et jættestærkt forsvar – Jesper Lindgren og vennerne – den helt afgørende faktor bag sejren. Hvornår har GOG kun scoret 26 mål? Mathias Jørgensen, Simon Birkefeldt og Andreas Søgaard spillede flot, flot!

I fraværet af Magnus Haubro hviler der et stort ansvar på playmaker Marcus Mørk. Man kunne godt være fortvivlet over hans skud ved siden af mål. Men han er jo en forrygende teknisk god og klog spiller. Han scorede 5 perler af mål på afgørende tidspunkter. Han tog ansvar. Vi vandt alle de perioder, hvor Mørk var på banen.

Godt gået, Anders Thomsen! Holdet havde den perfekte tænding i 60 Minutter. Nej, jeg har ikke fået armene ned!


/Lars L


Målscorer:
Andreas Søgaard, 6

Mathias Jørgensen, 6
Marcus Mørk, 5
Simon Birkefeldt, 3
Jesper Lindgren, 2
Mads Aarhus, 1
Sander Juel, 1
William Aar, 1
Emil Grønbech, 1
Sune Iversen, 1
Elvar Ásgeirsson, 1
Niklas Kraft, 1

Målvogter:
Niklas Kraft, 14/35 (40%)
Ágúst Björgvinsson, 1/5 (20%)


Allerede på onsdag, d. 6. september kl. 18:30, går det løs igen når KIF Kolding lægger vejen forbi Blue Water Dokken.
Vi håber på at kunne lave et brag af en første hjemmekamp med jeres hjælp!

Billetsalget er i fuld gang lige her → Billetsalg/Sæsonkort

Kampen er en hyldestkamp for de danske veteraner. Veteran Match logoet vil pryde Blue Water Dokken, ligesom der vil være specialdesignede spiller- og dommertrøjer. 5 trøjer fra banen vil være på auktion under og efter kampen - linket til auktionen bliver delt på kampdagen. Læs mere om Veteran Match her: DIF Soldaterprojekt
 Foto: Photo-Andersen.dk