Nyt netværk mødes på utraditionel måde | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
2. december 2014
Et nyt netværk etableret af Ribe-Esbjerg HH har set dagens lys.
Netværket er beregnet for ledere og personale med lederansvar, og allerede nu har netværket 29 medlemmer. Der arbejdes på at udvide netværket, så det i løbet af foråret kan deles op i to afdelinger.

Netværket har haft sit første møde i Domen ved Kammerslusen, hvor Jønnes Diner og Event sørgede ikke alene for lokalerne i form af Domen men også leverede ingredienserne til den lækre brunch, som deltagerne selv skulle lave.
- Mødet denne gang tog mest sigte på, at vi skulle lære hinanden at kende, og derfor blev deltagerne delt i tre grupper, der skulle dække bord, lave mad og passe grillen, fortæller direktør Rikke Tangaa.
Der blev dog også lejlighed til et indslag fra byrådsmedlem Henning Ravn, Bramming, der fortalte om arbejdet i byrådet og hans syn på netværker.
- Vi vil prøve at skabe et lidt anderledes netværk, og derfor bliver næste møde den 15. januar også et møde, der mest tager sigte på, at vi lærer hinanden at kende. Vi mødes i biografen i Esbjerg til en forpremiere på filmen En chance til af Susanne Bier. Efter filmen mødes deltagerne på Esbjerg Konferencehotel til spisning.
Planen er, at det nye netværk skal mødes ti gange om året.