”Off-season” er ekstrem vigtig – hård periode venter truppen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
6. januar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det nye år starter på torsdag, når REHH-truppen vender tilbage fra en velfortjent julepause. Her venter en periode med hård træning samt enkelte træningskampe. Alt sammen med det sigte, at stå skarpest muligt når turneringen fløjtes op d. 3. februar. Her venter 8 kampe i grundspillet, hvorefter regnskabet afgør, hvilket slutspil vi skal deltage i. 

Hvis vi kan ramme dét niveau vi stoppede med før jul ser det fint ud, og det er selvsagt det der jagtes. Det kræver bl.a. at spillerne bliver boostet fysisk, så formen matcher de arbejdskrav der venter. Endeligt skal spilrelationerne genfindes, og derfor er der også planlagt træningskampe mod USA´s landshold, Lemvig og Kolding.

Træner Kristian Kristensen glæder sig til at komme i gang igen:

”Vi fik en god pause, og skal nu have samlet tropperne så vi er kampklar, når vi starter på udebane mod Sønderjyske. Vi har Besard Hakaj med på det norske B-Landshold i Hviderusland og Daniel Ingasson med på det Islandske landshold. Ellers er de fleste spillere klar til intensiv træning. Perioden, mens der forberedes og spilles VM i Egypten, er således meget afgørende for resten af sæsonen" slutter træneren.