Opvisningskamp fredag aften i Flens-Arena SG Flensburg-Handewitt – Ribe-Esbjerg HH 35-30 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
5. september 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

SG Flensburg-Handewitt havde fredag aften inviteret Ribe-Esbjerg HH til opvisningskamp i Flens Arena. De tyske vicemestre præsenterede sæsonens hold for sponsorer og fans.

Landsholdskeeperne Benjamin Buric og Kevin Møller fik hver en halvleg. REHH-spillerne sagde tak for en attraktiv træningskamp mod 2 europæiske topkeepere med 30 scoringer. Værterne sluttede med 35. Det kunne vi fint leve med.

Vi så bl.a.: Torben Petersen med 11 mål og William Aar med 5 var flot skydende. De to unge liga-debuttanter på venstre fløj Sune Iversen og Jonas Hald sendte tilsammen 4 ind på 4. Søren Rasmussen – på den gamle hjemmebane – fik anden halvleg og var tæt på 40 %. Alle de unge spillere kom på banen. Alle fightede i forsvaret, og angrebsspillet viste vejen frem mod endnu bedre kendskab til hinanden.

Vi så også de tyske straffeaktioner med lynhurtige kontramål, når REHH missede et skud eller indspil til stregen. Så var nyankomne Emil Jacobsen og Hampus Wanne i hopla.

For cheftræner Kristian Kristensen var det en opvisningskamp, hvor det positive fyldte mest:

Når man møder en 4 blok i forsvaret med Hald, Mensah, Golla og Gotfredsson, så bliver man udfordret. Og den tog spillerne i den grad til sig. Vi fik omsat meget af vores træning til praksis. En rigtig god opvisningskamp, som gav en positiv oplevelse til hele holdet. Og vi fik selvfølgelig også set det, der endnu ikke fungerer optimalt. Sådan må det være på nuværende tidspunkt”.

REHH har nu 8 dage til næste ligakamp i Ribe Fritidscenter mandag den 13. september mod TTH Holstebro.


/Lars L

Målscorer:
Torben Petersen, 11
William Aar, 5
Miha Zvizej, 3
Mathias Jørgensen, 3
Jonas Hald, 3
Simon Birkefeldt, 2
Jonatan Mollerup, 2
Sune Iversen, 1