Hasse Jørgensen
10. september 2015
Overmagten var for stor, da Skjern besøgte os denne torsdag aften i Blue Water Dokken.
Skjern vandt kampen med 26-21 efter 11-7 ved pausen.
Der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet. Kun hvor stor Skjerns sejr skulle være, men når det er sagt, viste vores hold flere gode takter og individuelle præstationer. Når vores spillere holdt hovedet kold, kunne holdet godt hamle op med Skjern, men det kneb, når spillerne blev for ivrige, og det blev taget for tilfældige chancer.

Philip Holm fik "kærligheden" at føle.

Første halvleg blev forsvarernes halvleg. 18 mål på 30 minutter i en ligakamp er ikke meget.
Vores spillere var hele tiden et skridt bagefter, men holdet var på intet tidspunkt nedspillet, og flere gange var de i fuld kontakt med Skjern. Det gjaldt ved stillingen 3-4 og ved 5-6 eksempelvis, men bedst som man troede, at nu var Skjern trængt, satte gæsterne lige turbo på.

Pelle Schilling sled i det.

På vores hold lagde man specielt mærke til Pelle Schilling og Morten Nyberg, der begge sled bravt i det, men de øvrige spillere bød også godt ind. Man havde indtrykket af, at både REHH og Skjern var meget opsatte på at hente to point i denne kamp.

Manglede skarphed

En af de ting, der svigtede hos vores spillere, var skarphed i angrebene. Det skal siges, at Skjerns målmand, Søren Pedersen, gjorde det godt, men af og til blev han også skudt, så han ikke havde det store besvær med at klare.
I anden halvleg fortsatte billedet. Skjern bragte sig en overgang foran med ni mål ved stillingen 22-13, men det tjener vores spillere til ros, at de aldrig gav op og slog op i banen. Holdet blev ved med at kæmpe. Nogle gode mål på kontraer efter et aggressivt forsvar i slutningen af anden halvleg viste, at hvis man bevarer omtanken kan det også lade sig gøre at score mod selv et mesterhold som Skjern.
At lade Skjern score 26 mål er ok, men det er ikke ok selv at score 21 mål, og det var i angrebet, vi havde de store problemer denne aften.

Producerede chancer

Som cheftræner Claus Uhrenholt sagde umiddelbart efter kampen: - Fysisk står vi distancen i egen defensiv, men det gør vi ikke i deres defensiv.
- Kampen viser, at spillerne kan producere chancerne, men de må ikke "sjappe" af sted, når det gælder afslutningerne. De arbejder ikke nok med målmanden. Vi har chancer nok til om ikke at vinde så spille lige op med Skjern, men så skal bolden altså også sættes ind.
Claus peger også på, at holdet forsvarsmæssigt stod godt, og at spillerne blev ved at kæmpe:
- Jeg synes, der er et par perioder, hvor spillerne hænger noget med ørerne, men de kom godt igen.

Rasmus Boysen blev af publikum kåret som man of the match og fik en gave overakt af Bodil Jensen

Kampens sponsor var Hansen & Larsen og man of the match blev Rasmus Boysen.
Inden kampen blev Mads Overgaard hyldet med blomster af direktør Rikke Tangaa for at spille kamp nummer 150 for holdet. Mads Overgaard har spillet i REHH i seks år.