På tur til Flensborg | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
21. december 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

40 frivillige fra REHH var standmæssigt kørende i spillerbussen, da de den 2. december satte kursen mod Flens Arena i Flensborg. Turen gik til Champions League opgøret mellem Flensborg Handewitt og Ålborg håndbold.

Det blev en tur med mange oplevelser og indtryk. Ved ankomsten til arenaen blev vi budt velkommen af forretningsføreren, der fortalte om klubben og klubbens historie. Han takkede os mange gange for at have sluppet Jacob Heinl. Det var vi til gengæld ikke helt så begejstrede for! Derefter var der rundvisning i den imponerende arena, hvor vi især var misundelige på publikumsfaciliteterne og det store udvalg af mad, drikke og merchandise, som de har mulighed for at tilbyde deres publikum. 

Nu kom turen til et besøg i VIP loungen, hvor vi blev beværtet bl.a. med forskellige tyske specialiteter. Curry wurst var dog ikke på menuen den dag!  

Så var det tid til at slentre en tur i arenaen og opleve stemningen inden vi fandt vores pladser. Vi overværede en kamp, hvor Ålborg spillede helt overdådigt og endte med endnu en sejr over Flensborg.

Vi fandt bussen og satte kursen hjemover - en stor oplevelse rigere. 

Vi har i REHH næsten 50 frivillige, der varetager en lang række opgaver på kampdagen. Det er et rigtig godt sammentømret team, der hjælper hinanden forbilledligt uden at få en krone for det. Det er vi rigtig glade og taknemmelige for, og turen var vores mulighed for at påskønne den store indsats de frivillige yder.


/Orla Dahl
Kampansvarlig