Planet Huse bliver ny hovedpartner i Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
21. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det er med stor glæde og stolthed, at Ribe-Esbjerg HH kan præsentere Planet Huse A/S som en ny del af hovedpartnergruppen i denne sæson i Ribe-Esbjerg HH. Gruppen består i forvejen af Det Faglige Hus, Nørgaard Anlæg og Sønderjysk Forsikring, der alle har forlænget deres aftale for sæson 2020-2021.

”Vi er utrolig glade for at få endnu en stærk medspiller ind i et i forvejen stærkt felt af hovedpartnere. Planet Huse trådte ind i sponsorkredsen i januar 2019, og at de nu har valgt at træde yderligere et step op, er et stort skulderklap til REHH og det arbejde, der foregår i klubben. Det er vigtigt for os, at vi er hele Esbjerg kommunes herreligahold, og det er Planet Huse, der har hovedsæde i Ribe, et rigtig godt eksempel på”, udtaler REHH direktør Claus Vang Madsen.

”Vi har altid gjort meget ud af den lokale forankring hos Planet Huse – vi har rigtig mange lokale underleverandører og rigtig mange af de byggehold, som opsætter vores sommerhuse rundt omkring i Danmark er også fra området. Den lokale tankegang gælder også, når vi arbejder med sponsorater og støtte til sport og kultur, og vi var meget glade for samarbejdet med REHH i sidste sæson. Fremfor at støtte på flere fronter har vi i år valgt at fokusere 100% på REHH. Vi oplever nogle gode muligheder i erhvervsnetværket, som jo netop også er med til at styrke det lokale erhvervssamarbejde", udtaler direktør Torben Basse.

Også gruppen af platinpartnere i REHH’s sponsornetværk har fået nye medlemmer i denne sæson. Både INGENIØR’NE, Polar Salmon Hjerting Laks og Arkitektfirmaet Rudolf Lolk tiltræder gruppen, ligesom Skjern Bank ligeledes har øget sit engagement betragteligt. Øvrige medlemmer i gruppen er fortsat Coast, EmCare, Esbjerg Kommune, Frøs Sparekasse, Nem-Byg, Intersport, Craft, Jysk Fynske Medier, Jørgen Hansen Biler, Misena, Ugeavisen Esbjerg og Gørding Klinker.

Claus Vang Madsen udtaler: ”I en tid hvor mange virksomheder har det svært, sætter vi utrolig stor pris på de virksomheder, der har lyst og mulighed for at bakke op om Ribe-Esbjerg HH. Det gælder både store og mindre sponsorater – alle samarbejdsaftaler værdsættes højt”.


/Anette Knudsen
Administrationschef 

Faktaboks:

Planet Huse er en veldrevet og økonomisk velkonsolideret byggevirksomhed, der udvikler og opfører fritidshuse i Danmark og ferieparker i Tyskland. Med 32 år i branchen og erfaring fra mere end 15.000 fritidshuse, er de blandt de største og førende fritidshusproducenter i Danmark. Planet koncernen har 85 ansatte og beskæftiger derudover 150 underentreprenører.