REHH nummer ét i kvalifikationsspillet | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
17. april 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Med en overbevisende sejr ude over Mors-Thy på 21-27 (14-14) er Ribe-Esbjerg sikret gruppesejren, selvom holdet mangler en kamp endnu. De to hold spillede en tæt første halvleg, mens REHH fik straffet hjemmeholdets fejl i en afgørende periode. Defensiven stod særdeles godt, mens Søren Rasmussen toppræsterede i målet.

“Det var et solidt håndværk, der blev leveret. Drengene spillede en flot disciplineret kamp med et stærkt udtryk”, udtaler Kristian Kristensen.

Næste og sidste kamp foregår på hjemmebane i Blue Water Dokken d. 24 april kl. 14:30, hvor vi tørner sammen med Fredericia HK.

Kampen vil blive livestreamet via vores facebookside → Facebook - Ribe-Esbjerg HH
*Vi gør opmærksom på, at det ligesom sidst ikke vil være den velkendte kvalitet og at kampen vil være uden kommentatorer.
Vigtigt: Såfremt der er links i kommentarfelterne, så tryk ikke på dem! Det er spam. Der er intet link til vores livestream - denne tilgås KUN via vores officielle facebookside.