REHH skal op mod en landsholdsdebutant og et stærkt Mors-Thy hold! - Ribe-Esbjerg spiller ude mod Mors-Thy lørdag den 17. april kl. 14.00 | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. april 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Mads Hoxer Hangaard, 20-årig højre back, har fået det helt store gennembrud i denne sæson og er netop udtaget til landsholdstruppen. De 2 nordmænd Øverjordet og Toft er andre profiler med store kompetencer i Mors-Thy’s bagkæde. Ligesom erfarne Bjarke Christensen på venstre fløj, der ligger nr. 4 på årets topscorerliste.

Det er ikke tilfældigt, at Mors-Thy endte med kun 1 point op til REHH. Det blev også bekræftet i grundspillet med en hjemmebanesejr til hvert hold. Mors-Thy slog på udebane Fredericia klart i første runde i kvalifikationsspillet.

Der er blevet trænet godt i REHH i denne uge. Kristian Kristensen og holdet ved alt om, at sæsonen ikke mindst defineres af de 2 sidste kampe mod Mors-Thy og Fredericia. Vi glæder os til at se REHH-holdet gå i øjenhøjde med den udfordring.


/Lars Lundgaard


Kampen bliver livestreamet via Mors-Thy's facebookside, som I kan tilgå via linket her: https://www.facebook.com/morsthy

*
Vær opmærksom på at der i kommentarfelterne på facebook - både ved Mors-Thy og på vores egen facebookside - kan dukke spam op, som ligner et link til livestreamingen. Klik ikke på dem, vi prøver at fjerne dem ligeså hurtigt som de dukker op.