REHH & Skjern Bank Spinning Grand Prix slog endnu en rekord | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
29. Marts 2019

Onsdag den 27. marts løb årets største VIP event af stablen: nemlig REHH & Skjern Bank Spinning Grand Prix.

Med et rekordstort antal VIP gæster på næsten 1300 blev alle lokaliteter taget i brug. Der var således VIP gæster i både Carlsberg Loungen, den nye Energy Lounge samt på reposen på øverste etage. Alle sejl var sat til for en fornøjelig aften, og Den Røde Okse leverede dejlig mad med både hovedret og dessert. Kødet leverede Slagter Theilgaard, ”de grønne tilbehør” kom fra Bjørn K Erhverv og brødet fra Guldbageren. Stemningen var i top rundt ved bordene.

Aftenens højdepunkt var i tidsrummet fra kl. 18.30 til 19.30, hvor 20 superseje spinningryttere fra en række af områdets virksomheden gav den max gas i bestræbelserne på at cykle penge ind til klubben. Og hold nu op, hvor de cyklede til – sveden haglede og kuløren i ansigterne var næsten som Rudolfs tud – men de gav fuld speed til det sidste, under kyndig ledelse af spinninginstruktør Susanne Theils. Og resultatet af den flotte indsats var intet mindre end imponerende: 3.023.557 kr. blev der cyklet ind. Tusind tusind, tusind tak til både ryttere, sponsorer og et entusiastisk publikum.

Det stærke rytterfelt

Top 3 højdespringerne på beløb blev:
- Det Faglige Hus, rytter Johnny Nim med 1.493.529 kr. (113 sponsorer) – præmie på gavekort på 10.000 kr. til Primo Tours
- Nem Byg, rytter Jesper Holm Nielsen med 163.500 kr. (35 sponsorer) – præmie var en cykel til en værdi af 8.000 kr. fra Ribe Cykellager
- Jesper Frost Rasmussen med 134.250 kr. (26 sponsorer) - præmie var en cykel til en værdi af 7.000 kr. fra Ribe Cykellager

Top 3 højdespringere på antal kørte km. blev:
- Sven Klinkert fra Malermester Klinkert - 55,6 km
- Lasse Møller fra Den Røde Okse - 52,5 km
- Lars Bülow NemByg Cycling - 52,4 km.

Undervejs var der indlagt 8 spurter på 500 meter, og de 8 vindere blev Lars Thulin (Centex IT & Netværksløsninger), 2 x Lars Bülow (Nem Byg Cycling), Sven Klinkert (Malermester Klinkert), Svend Aage Thimm (Ribe Fritidscenter), Christian Pedersen (Skjern Bank), Michael Nørgaard (Nørgaard Anlæg) og Niels Dahl (REHH). Spurtvinderne vandt gavekort fra Butcher,  Slagter Theilgaard, Coast, Guldbageren, Guldægget og Restaurant Parken.

TIPS konkurrence

Traditionen tro var der også til VIP arrangementet lagt tipskuponer rundt på bordene, hvor gæsterne kunne tippe på resultatet på aftenens kamp. Normalt er der tre tipspræmier på højkant, men på denne ekstraordinære aften var der ikke mindre en 49 flotte præmier på spil, som stod og så flotte ud på et overdådigt gavebord.
Vinderne vil blive kontaktet direkte.


De mange præmier kom fra flg. sponsorer:
Hästens Senge, Bang & Olufsen, EmCare, Slagter Theilgaard, Bjørn K Erhverv, Posthuset, Coast, Butcher, Dansk Firmagaver, Guldægget, Guldbageren, Esbjerg Golfklub, Slik for voksne, Frisør Madonna, Night & Stay Fanø, Ribe Golfklub, Osteklokken, Frøkjær Papir & Vin, NiceHair, Club B, Trendhim, Lene Bjerre Danmark, IPhone Repair, Restaurant Parken og FitnessFys.

Derudover lå der en lille gave til alle VIP deltagere fra smykkefirmaet Jewlscph i form af et gavekort på 500 kr., som kunne indløses, hvis man købte for min. 900 kr.

Dagens kampsponsorer:

Skjern Bank var Dagens VIP Partner, og de havde et lille indlæg på ”podiet.
NemByg var Dagens Bold Partner, og fik overrakt en fin håndbold med autografer fra en skadet Nikolaj Enderleit.
I hallen var SEPE repræsenteret som Dagens Match Partner.

Endnu engang tak til alle, der var med til at bakke op om et fantastisk arrangement!