REHH tog sikker Santander Cup sejr | Nyheder | REHH

10. april 2019
Foto leveret af: Nordlyset72

Efter en meget hård tid for såvel klub som spillere, var det igen tid til kamp tirsdag aften. Modstanderen i 6. runde af Santander Cup var IK Skovbakken - et hold der netop er rykket direkte op i 1. division som sikker vinder af deres pulje i 2. division.

Efter den store skuffelse ovenpå den missede slutspilsplads skulle alle mand op i gear igen, hvilket ikke altid er let, når man er ramt på selvtilliden. Alle spillere gik dog frisk og koncentreret til opgaven, og vi bragte os hurtigt komfortabelt foran. Vi gik til halvleg med en føring på 7-21.

Anden halvleg gav plads til nogle af de spillere, som normalt ikke får så meget spilletid på ligaholdet, bl.a. Anders Christiansen og unge Sune Iversen. Det var endda sidstnævntes debut på REHH's ligahold - stort tillykke med det! Begge spillere leverede en flot indsats og lidt mål blev det da også til.

Ellers var målene pænt fordelt over hele linjen.

Vi vandt kampen 18-37, hvilket måske er på en lidt billig baggrund - men for os var det en vigtig sejr. Det var vigtigt at finde rytmen og glæden ved håndbolden igen.

Nu er det tilbage til det hårde arbejde, så vi kan være helt klar til de sidste kampe i indeværende sæson.