REHH uhyre tæt på overraskelsen mod GOG | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
11. november 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Pokalhåndbold er lig med spænding og det blev der tirsdag aften, da GOG gæstede Blue Water Dokken i Santander Cup´ens ¼ finale.

På forhånd lå favoritværdigheden hos GOG, men REHH drengene fik vist deres topniveau i tilpas lange perioder. Derfor blev Fynboerne matchet fuldt ud og det blev som skrevet, et marginalt drama der skulle ud i forlænget spilletid for at finde vinderen. Den ordinære kamp sluttede 29-29 (17-13) mens slutresultatet blev 33-34 til GOG´s fordel.

Nicolai Nygaard blev kåret som kampens bedste spiller. Han får her overrakt Best Player pokalen af Dorthe Ottesen.

”Det gør ondt, rigtigt ondt”, udtaler Kristian Kristensen og fortsætter. "Vi havde skabt og gennemført en præstation, der skulle have bragt os ind i Final4. Vi mangler de sidste marginaler, ikke mindst da vi er foran med 28-25 med fem minutter igen af den ordinære kamp. Der er flere situationer hvor kampen kan tippe til vores fordel i denne periode.  Omvendt er det også et topholds prædikat, at de kan lukke kampene ned og det gjorde GOG altså desværre. Vi skal holde fast i, at vi leverede en toppræstation som hold og bringe de positive elementer med videre ind i kampen mod Skjern på fredag." slutter Kristensen.


Målscorer:
Nicolai Nygaard, 11
Mathias Jørgensen, 8
Rúnar Kárason, 4
Gunnar Steinn Jónsson, 4
Jonas Larholm, 2
Simon Birkefeldt, 1
Daniel Ingason, 1
Miha Zvizej, 1
Kasper Kvist, 1