REHH videre i Santander Cup | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
5. april 2017

Det var ikke prangende men til gengæld en arbejdssejr over Lemvig-Thyborøn Håndbold, der sikrede REHH den fortsatte eksistens i pokalturneringen Santander cup.

Resultatet af kampen blev 30-27 efter REHH været bagud med tre mål ved halvleg, 15-18.

REHH lagde bedst ud og kom hurtigt foran med fire mål. Herefter gik spillet for REHH i stå, og Lemvig-Thyborøn tog over i den siste del af halvlegen.

I anden halvleg fik REHH bedre styr på tingene i både angreb og forsvar, hvor Emil Tellerup fik mere og mere fat.

Om det var frygten for skader, eller hvad der lå bag, skal være usagt, men i perioder trak vores spillere sig rigeligt fra nærkampe og tacklinger, og det udnyttede hjemmeholdets spillere.

Både Rasmus Bertelsen og Morten Nyberg var igen på banen, mens Aku Kreutzmann, Phillip Holm og Pelle Schilling ikke var med.

Aku Kreutzmann har tommelfingeren i gips, idet han har beskadiget et ledbånd, og alt tyder på, at han skal opereres. Han kommer derfor næppe med i slutspillet.

Phillip Holm var til en eksamen, mens Schilling blev sånet på grund af en fodskade.

Målscorere for REHH blev Jacob Holm 12, Rasmus Nielsen 9, Morten Nyberg 4, Lukas Karlsson 3, Lasse Nikolajsen 1 og Rasmus Bertelsen 1.

Søren Nørgaard blev topscorer for Lemvig-Thyborøn med 6 mål.

Lemvig-Thyborøn fik 4 udvisninger, REHH 2.