REHH’s fysiske træner, Torben Nielsen er hentet fra kvalitetshylde ét! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
26. maj 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk
Et vigtigt led i aftalen mellem EmCare Sundhed og Ribe-Esbjerg HH


Torben Nielsen er universitetsuddannet inden for idræt og sundhed, fitness og træning. Han har gennem 25 år undervist på fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg. Har sideløbende været ansvarlig for den fysiske træning gennem en årrække i bl.a. EFB og Team Esbjerg. Fra 2021 står Torben Nielsen for den fysiske træning i Ribe-Esbjerg HH via aftalen med EmCare.

Med Torbens egne ord, så handler opgaven om:

”At jeg sammen med den øvrige trænerstab og sundhedsteamet skal optimere den fysiske præstation hos den enkelte spiller og holdet. Det betyder også, at jeg løbende bringer den nyeste viden inden for træningsoptimering i håndbold ind i REHH”.

For cheftræner i REHH, Anders Thomsen er den fysiske træners kompetencer helt afgørende for det samlede set up omkring holdet:

”I den proces er det godt at have en kapacitet som Torben som sparringspartner og ansvarlig for optimering af den fysiske træning. Vi arbejder sammen hen mod en endnu tættere relation mellem Torben og spillerne, så de føler sig optimalt og fagligt superviseret i forhold til træningen af deres fysiske kapacitet”.

Via den forlængede aftale med EmCare Sundhed fortsætter Torben Nielsen også i de næste sæsoner som fysisk træner.


/Lars L