Revanche til gode | Nyheder | REHH

12. Februar 2018

Med en usvigelig og indædt tro på, at kampen kunne vendes lykkedes det REHH i semifinalen i Final4 mod hjemmeholdet TTH Holstebro at kæmpe sig tilbage efter at have hængt efter med 4-5 mål i det meste af 2. halvleg. 4 sekunder før tid sendte Jacob Holm bolden i netmaskerne bag TTH Holstebros norske superkeeper, Bergerud, til udligning 25-25. Og forlænget spilletid. Troede alle. Men sådan gik det jo ikke. REHH havde naturligvis spillet 7 mod 6 i sidste angreb. Alle sejl skulle sættes for udligningen og nåede lige akkurat ikke at få skiftet tidsnok ud. Tim Winkler var ikke mere end en fingerlængde fra bolden, som sejlede i det tomme mål efter et hurtigt opgiverkast fra midten. I sidste sekund. Historien som fulgte kender vi. TTH Holstebro vandt pokaltitlen efter finalesejr mod GOG.

Derfor har REHH revanche til gode i ligakampen mod TTH Holstebro onsdag den 14. februar i en kamp, som helst skal give en hjemmebanesejr, hvis håbet om en slutspilsplads skal holdes i live. For at det skal lykkes skal REHH kunne kontrollere TTH`s helt store styrke, omstillingsspillet. Fra holdet erobrer bolden i egen forsvarszone til en afslutning eksekveres i modsatte ende, kontraspillets første eller anden fase, går der blot ganske få sekunder. Den del skal REHH have styr på, hvis der skal points ind på kontoen. Samtidig skal REHH have styr på playmaker Jac Karlsson, som styrede spillet flot i pokalsemifinalen. Han var den eneste, som et forbilledligt godt spillende REHH-forsvar aldrig fik helt styr på.

REHH har en frisk sejr med i bagagen efter udekampen i Skanderborg i lørdags. Vi håber, den kan følges op med en sejr i Blue Water Dokken på onsdag, hvor der sandsynligvis venter et spændende og seværdigt opgør mellem to hold, som traditionelt spiller helt tætte kampe.

God kamp!

 

/Sune Agerschou