Ribe-Esbjerg HH går efter revanche mod Mors-Thy! - Kampen spilles d. 17. september kl. 19.30 i Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. september 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Et nederlag til Mors-Thy på 28-29 i Santander Cup for få uger siden gjorde ondt. Så det er positivt, at REHH så hurtigt får mulighed for revanche.

Mors-Thy har tabt 2 kampe, til TTH Holstebro og BSH – og vundet over Skive. I de 3 kampe har Bjarke Christensen, Erik Toft og Tim Sørensen scoret mere end halvdelen af holdets mål. Tilføjer man Lasse Pedersen og den nyankomne svenske skytte Emil Hansson (der gav REHH store problemer i pokalkampen) har vi 80% af målskytterne. REHH-truppen ved godt, hvor der skal sættes ind i forsvaret (i samspillet med målmændene).

Det var en kamp, vi skulle have vundet! Sådan havde REHH-spillerne det efter 32-34 nederlaget til TTH mandag aften. Hér så vi bl.a., at højresiden med Jonatan Mollerup og Simon Birkefeldt stemplede flot ind for sæsonen med tilsammen 10 mål.

Begge kampe mod Mors-Thy skal formentlig vindes, når REHH-ambitionerne for sæsonen skal indfries. En sejr hjemme fredag aften er derfor det pres, som det nye REHH-hold skal kunne præstere under.

En af REHH’s mangeårige sponsorer sagde efter kampen i Ribe mandag aften:
"Det er det bedste Ribe-Esbjerg hold, jeg har set i mange år. Det skal nok blive godt"!

Lad os bare blive bekræftet i den vurdering fredag aften.


/Lars


For at fejre at der ikke længere er restriktioner, serverer vi en gratis grillpølse med brød fra kl. 18:00 til de første 100 tilskuere.
» Køb dine billetter i vores onlinesalg lige her: Billetsalg