Ribe-Esbjerg HH inviterer Bent Nyegaard til kaffe | Nyheder | REHH

31. August 2018

I Ribe-Esbjerg HH er man overrasket over på TV2 Sports hjemmeside at kunne læse økonomiske tal, der er langt fra virkeligheden. Bent Nyegaard fortæller, at Ribe-Esbjerg HH bruger 13,2 mio. kr. årligt på spillerbudgettet. Måske opfatter Bent Nyegaard det forhold, at Ribe-Esbjerg HH nu har tilladelse til at tegne spillerkontrakter for op til 13,2 mio. kr. som ensbetydende med, at klubben også har realiseret dette? Det er ikke tilfældet – langt fra.

At Jacob Heinl, tidligere tysk landsholdsspiller, Champions League vinder, tysk mester og anfører for Flensborg-Handewitt - Nicolai Pedersen, kåret som den bedste venstre back i Herreligaen i sidste sæson - Søren Rasmussen, den vel nok bedste og mest stabile målmand i ligaen - Rúnar Kárason, mangeårige Bundesligaspiller i Tyskland og islandsk topscorer ved VM i 2017, ikke er fra øverste hylde i Bents optik, har vi det helt fint med, men det er fra øverste hylde med det økonomiske råderum og de muligheder, som Ribe-Esbjerg HH har pt. Lad os slå én ting fast: vi har ikke råd til at hente verdensstjerner.

At en 22 mands trup som inkluderer boblere og en langtidssygemeldt Nikolaj Enderleit er for mange i Bents optik, har vi naturligvis ingen problemer med. Reelt er det dog kun to spillere mere end i sidste sæson, hvor vi flere gange havde problemer med at stille hold på grund af skader – en situation vi for alt i verden gerne vil undgå i denne sæson. Heldigvis var Lars Walther bekendt med de fleste navne i truppen, da han skrev under. Han valgte at arbejde med vores trup i stedet for de andre muligheder, han havde som træner, fordi han synes potentialet her var det største - det var et vigtigt parameter for Ribe-Esbjerg HH. Lars Walther er en dygtig og engageret træner, og han vil nok være ked af at blive beskrevet som en stakkel. Lars havde vel ikke sagt ja til opgaven, hvis han synes, den var umulig.

I Ribe-Esbjerg HH har vi en drøm og et håb om at spille holdet op i toppen af ligaen inden for de næste par år. Det er sådan med drømme og håb, at de ikke altid lykkes, men vi vil gøre en stor indsats for det. Bent må være uenig og skære hovedet af os og kritisere alt det, vi går og gør, så meget han vil og ønsker – det er helt ok. Det er fair, at han har en anden holdning – så længe at vi holder os til fakta. Og fakta er, at Ribe-Esbjerg HH ikke har tegnet spillerkontrakter for 13,2 mio. kr. i denne sæson – ikke i nærheden.

Derfor vil vi gerne invitere dig, Bent, til en kop kaffe, hvor vi kan snakke om virkeligheden, som den ser ud i Sydvestjylland på herrehåndboldfronten og klubbens målsætninger. Vi tager imod med godt humør og åbne arme. Håber invitationen bliver taget vel imod 😊

 

Bedste hilsner

Ribe-Esbjerg HH