Ribe-Esbjerg HH skal udfordre ét af topholdene i herreligaen! - REHH møder TTH Holstebro i Ribe Fritidscenter mandag den 13. september kl. 18.30 – kom og bak op! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
11. september 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

TTH Holstebro møder ind i Ribe Fritidscenter som svag favorit. Ikke mere end det. Med stærke spillere fortsat skadet - og med markante profiler rejst sydpå - er TTH hér i opstarten svækket i forhold til sidste sæson. Men tilgang af bl.a. tårnhøje Nikolaj Marcussen aftvinger respekt.

I en træningskamp ude mod TTH i opstarten til sæsonen blev det til en smal TTH-sejr – i en tæt kamp.

Søren Hansens tropper besejrede i første runde Mors-Thy – men har også tabt stort hjemme til GOG, der besejrede REHH i første runde i Gudme. Det kan tale for en jævnbyrdig match.  

REHH kommer til Ribe Fritidscenter fra en god oplevelse, fra opvisningskampen i Flensborg mod de tyske vicemestre. Bag 30-35 resultatet i Flens-Arena gemmer sig mange fine REHH-præstationer.

Det nye REHH-hold er fyldt med potentiale, der skal omsættes til point. Det ved Kristian Kristensen og holdet alt om! Mange tilskuere i den intime hal i Ribe Fritidscenter kan være netop dét, der gør udslaget!


/Lars L


Til kampen fejrer vi at der ingen restriktioner er - derfor vil der blive serveret en lækker grillpølse fra Slagter Theilgaard til de første 100 tilskuere - der vil være servering fra kl. 17:00.

Billetter kan købes i vores online billetsalg på vores hjemmeside - klik lige her: Billetsalg 
- her kan der også købes billetter til kampen fredag d. 17/9, hvor vi møder Mors-Thy kl. 19:30 i Blue Water Dokken. Der vil også her være en gratis grillpølse til de første 100 tilskuere.