Julie Nicolajsen
19. oktober 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det der ikke måtte ske, skete. Vi tabte på udebane til KIF Kolding. 28-26.

Kampen var præget af et Ribe-Esbjerg hold, som kun spillede op til vanlig standard de første 10 min. Herefter var det ned af bakke i lange perioder, spillet var præget af manglende fart og meget statisk angrebsspil. På trods af spil langt under normalt niveau, gik vi trods alt til pause med en føring på 12-13.

Anden halvleg gik lidt op og ned de første 3-4 min. efterfulgt af faktisk ganske pænt spil, så vi kom foran 17-21. Herefter blev der lavet et par omrokeringer i angrebskæden qua træthed. Dette bevirkede desværre, at vi gik helt i stå og var tilbage til tidligere i kampen, hvor intet virkede. KIF Kolding skiftede samtidigt Anders Petersen ind på mål. Han havde desværre overtaget på vores skytter og gjorde den helt store forskel.

Det korte af det lange er, at KIF Kolding vandt kampen 28-26. Der er absolut ingen undskyldninger for vores indsats - den var mere eller mindre langt under middel over hele linjen. Denne kamp skal være lærepenge for vores videre færd i Primo Tours Ligaen. Man kan ikke tro, at 80% indsats er nok til at vinde kampe. Man behøver bare at kigge på de sidste uges resultater for at se, hvordan virkeligheden ser ud. Ikke dårligt for standarden af dansk håndbold, at alle kan tage point fra alle, men ligefrem at indbyde modstanderen til at få andel i pointene - det går naturligvis ikke.

Vi har nu et par uger indtil næste kamp hjemme mod Nordsjælland Håndbold. Her forventer vi begge i trænerteamet at se en trodsreaktion.
Vi ved alle, at vi spillede langt under niveau, og det gør mig ondt for dem af jer, der tog turen til Kolding for at støtte os. Tak for opbakningen!

Vi skal nok vise, hvad vi står for, når vi skal i kamp igen torsdag den 31. oktober, mod Nordsjælland Håndbold, i Frøs Sparekasse Arena i Ribe.