Rúnar Kárason og Daniel Ingason rejser hver sin vej! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
27. maj 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

To markante islandske profiler stopper i Ribe-Esbjerg HH med udgangen af sæsonen. De er forskellige steder i karrieren og flytter hver sin vej.

32-årige Rúnar Kárason spillede i 9 år i den tyske bundesliga – og havde en lang landsholdskarriere - da han i 2018 rykkede til REHH. 366 mål over 3 sæsoner i den danske liga fortæller alt om den betydning, Rúnar har haft i REHH. Efter 12 år i udlandet går turen nu retur til Island. Hér skal Rúnar spille for IBV Vestmannaeyjar, der er blandt topholdene i den islandske liga.

Det er store sko at fylde ud for næste sæsons spillere på højre back: Emil Grønbech, Jonatan Mollerup og Simon Birkefeldt, der i denne sæson primært har været markant forsvarsspiller i højre side.

25-årige Daniel Ingason kom til REHH i 2019. På det tidspunkt var han på det islandske landshold – primært som forsvarsspiller. Og det er også den rolle, den stærke islænding hovedsageligt har fyldt ud i REHH. Med Nicolai Nygaards skadesperioder har Daniel ligeledes været en gennembrudsfarlig skytte i angrebet i flere afgørende kampe.

Daniel rykker modsat Rúnar. Han fortsætter karrieren i den tyske bundesligaklub Ballingen-W.

Fra Ribe -Esbjerg HH skal lyde stor tak for indsatsen og alt vel fremover.


/Lars Lundgaard