SGI flækkede Aalborg i oprykningskamp | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
16. april 2017

SGI kørte søndag eftermiddag en yderst komfortable sejr hjem på 37-17 (18-6) over Ålborg og er nu klar til den afsluttende oprykningskamp mod liga-reserverne fra HC Midtjylland.

Med en lynstart bragte SGI sig foran med 4-0 efter små 5 minutter og lagde grundstenen til en slem eftermiddag for ålborgenserne. Føringen blev udbygget til 12-4 via et hav af kontraangreb efter små 17 min.

Halvlegsresultat på 18-6 var således ikke et mål for meget, men også baseret på en slap indstilling fra holdet fra Ålborg, som gjorde livet svært for sig selv.

Anden halvleg var en formssag for SGI'erne, som sluttede 19-11 og sammenlagt 37-17 foran ca. 125 tilskuere, herunder mange spillere og trænere fra ligaholdet, som benyttede lejligheden til lidt mere håndbold ovenpå det flotte resultat mod TTH Holstebro.

Nu gælder det oprykningskampene mod HCM, hvor målet er at få liga-reserverne i 2 division.