SIKKER SEJR I SKANSEN! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
6. november 2022
SønderjyskE - Ribe-Esbjerg HH - 31-36 (18-14)

Det lignede ikke en sikker sejr i første halvleg, hvor hjemmeholdet var bedst i angrebet, forsvaret og målet. Playmaker Magnus Haubro vurderede kampens forløb:

“Vi kan godt mærke trykket, de kommer ud med - og den stærke tilskueropbakning. Deres forsvar splitter os ad - og presser vores angribere ud i individuelle togter. Og vi kan ikke selv finde det rette forsvar mod deres ret enkle, men veludførte krydsspil.

Vores forsvar får generet de sønderjyske bagspillere langt mere kvalificeret i anden halvleg. De knækker lidt efter 40 min. Vi spiller bredere og løber med dem uden ophold. Det giver automatisk muligheder - og alle mand griber dem - for både skud, gennembrud og stregspil. Og så mister SønderjyskE kræfter og løsninger.”

Ronnie Nicolaisen gjorde en forskel i målet, da kampen i anden halvleg tippede. Magnus Haubro og Marcus Mørk var temposætterne. Marcus Dahlin smed projektiler i mål og på stolperne på den gamle hjemmebane. Roser til alle mand. 11 målscorere fortæller meget.

Anders Thomsen blev ansat som cheftræner i november 21, da REHH stod med 10 kampe og 6 point. Godt gået, Anders!!!