Skanderborg fik reddet det ene point | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
28. september 2015
Kampen mod Skanderborg blev lige så spændende og dramatisk, som man kunne forvente, når to tændte mandskaber mødes. Kampen bød langt hen af vejen på fysiske konfrontationer, der til tider nærmede sig slagsmål, og i de sidste hektiske minutter brændte begge hold flere chancer, der omsat i mål kunne have givet sejren.
Kampen endte med uafgjort 21-21 efter 12-11 ved pausen.

Mads Overgaard og Kasper Nielsen arbejdede godt i forsvaret, men det var svært at holde Basard Hakaj

Første halvleg blev en hektisk affære mellem to tændte mandskaber.

Der blev ikke givet ved dørene, og på vores hold lagde man specielt mærke til målmand Rasmus Lind og Kasper Nielsen, der specielt i første halvdel af halvlegen var målsøgende og scorede fire gange fra stregen.

Vi startede med at komme bagud og var indtil stillingen 5-5 bagud med et og to mål. Herefter fulgtes de to hold, og ved stillingen 8-7 var vi foran for første gang. Vi nåede op på en føring på tre mål sidst i halvlegen, men et par dumme fejl og misforståelse blev omgående straffet, så resultatet blev en et-måls føring til os ved pausen.
Anden halvleg blev en kopi af første dog med den forskel, at det var os, der var i teten med et enkelt eller to måls føring hele tiden, og med stående applaus blev spillerne bakket op i de sidste minutter af kampen.
I det sidste minut endte det hele noget nær i kaos, da Skanderborg protesterede vildt mod dommernes kendelser, og det medførte en advarsel. Sekunderne efter blev vores Morten Vium vist ud, og det medførte, at Skanderborg fik det ene point.
Egentligt sad man med indtrykket af, at REHH styrede kampen i anden halvleg, men det kneb gevaldigt at få skabt det afgørende hul, og desværre holdt spillerne ikke hovedet koldt i de sidste, afgørende og hektiske minutter.
Men der skal være ros til samtlige på holdet for virkeligt at vise en god fight, vilje og engagement. Alle bød ind, og der blev præsteret godt over hele linjen.
Kasper Nielsen viste sig at være en solid gevinst for holdet. Rasmus Lind stod stærk i målet med en redningsprocent på 50. Jacob Holm viste i momenter meget fine detaljer. Pelle Schilling sled som en hest, Morten Vium lavede nogle flotte mål, Phillip Holm spillede en virkelig god kamp, og sådan kunne jeg blive ved.
Blot ærgerligt, at rutinen ikke var der de sidste hektiske halvandet minut af kampen, hvor en klar dommerfejl også hjalp Skanderborg. Skanderborgs målmand slog bolden ud over sidelinjen, men Skanderborg fik tilkendt indkastet. Det var kun dommerne, der kunne se, at en REHH-spiller rørte ved den bold. Det gav et Skanderborg-angreb og reducering til 20-21.
Det var i det hele taget ikke dommernes dag, men fejlene var stort set ligeligt fordelt på begge banehalvdele.

Der blev taget godt ved. Det fik bl.a. Pelle Schilling at føle.

Efter kampen var der skuffelse i REHH's omklædningsrum, men det er værd at bemærke, at kampen også bød på mange positive ting. Eksempelvis stod forsvaret rigtig godt, og der blev også vist fine detaljer i angrebet, selv om fejlprocenten stadig skal ned.
Med i billedet hører også, at Skanderborg bestemt ikke er et dårligt hold, og deres målmand er absolut også dygtig.