Spændende samarbejde mellem håndbold og speedway | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
2. september 2014

Esbjerg Motorsport og Ribe-Esbjerg HH afprøver et billetsamarbejde på sponsorsiden i denne uge, hvor de to klubber møder henholdsvis Region Varde Speedway og GOG Håndbold. Håbet er et længerevarende samarbejde på tværs af idrætsgrene.

Når Ribe-Esbjerg HH løber ind til hjemmekampen i Blue Water Dokken mod GOG Håndbold, er der ekstra opbakning på lægterne, og det samme gør sig gældende, når Esbjerg Motorsport i denne uge tager imod Region Varde Speedway i Slaget om Vestkysten. De to klubber afprøver et billetsamarbejde, hvor sponsorerne fra hver klub får billetter til den anden sportsgren, og der er store forventninger til samarbejdet.

Rikke Tangaa

 

- Det er helt fantastisk, at vi kan samarbejde på tværs af sportsgrene, og det viser, at vi er i en sportsby. Vi arbejder alle sammen på at fremme sport i området, og vi tror da også, at det gavner vores klubber. Vores sponsorer får ekstra værdi af deres sponsorater, og vi tror ikke, at vi ødelægger noget for hinanden. Hvis der er sponsorer, der gerne vil flytte til en anden sport, så gør de det alligevel, og i stedet får de et ekstra tilbud. Der sker meget spændende hos Esbjerg Motorsport, og på den måde passer de to klubber godt sammen, forklarer direktør i Ribe-Esbjerg HH, Rikke Tangaa, der suppleres af pressechef i Esbjerg Motorsport, Lars Guldager Dyhr.

 

 Lars Guldager Dyhr

- Vi har meget stort fokus på hele tiden at udvikle os som klub, og et samarbejde som det her er en glimrende måde at gøre det på. Det er to sportsgrene, hvor turneringerne i begrænset omfang kolliderer, og vi tror på, at vi helt generelt kan øge interessen for begge klubber. Det er altid spændende med lidt nytænkning, og vi er bare glade for, at Ribe-Esbjerg HH vil spille bold på det her område, om man så må sige. Derfor satser vi også på, at vi efter at have afprøvet det i denne uge, kan etablere et længerevarende samarbejde, som måske endda kunne resultere i fællessponsorater i begge klubber, lyder det med et smil fra Lars Guldager Dyhr.

 

Esbjerg Motorsport møder i denne uge Region Varde Speedway den 3. september klokken 18.30 på Granly Speedway Arena , men Ribe-Esbjerg HH møder GOG Håndbold den 5. september klokken 17.00 i Blue Water Dokken. Her vil de to klubbers sponsorer have mulighed for at få et gratis antal billetter svarende til det, de har i de respektive klubber.