Spillertruppen i Ribe-Esbjerg HH bidrager økonomisk | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
5. maj 2020
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

I denne svære tid hvor Coronavirussen uden tvivl kommer til at sætte sine spor i Håndbolddanmark, har Ribe-Esbjerg HH fået opbakning på de indre linjer. Truppen valgte nemlig tilbage i april at donere deres bødekassepenge til klubben – og nu er der i fællesskab bestemt, hvad pengene konkret skal gå til.

”Vi er på en svær opgave og bliver naturligvis nødt til at sætte tæring efter næring. Det betyder også, at vi er nødsaget til at kigge på besparelser på alle parametre til næste sæson. I den proces var vi desværre nødt til at skære omkostningerne på maden til vores frivillige i forbindelse med kampafvikling væk. Da klubben uventet fik en pose penge af spillerne, var vi ikke i tvivl om, at de skulle gå til maden til de frivillige, som helt klart var noget af det sværeste at skære væk. Det betyder, at spillerne reelt set betaler de frivilliges mad i den kommende sæson”, udtaler bestyrelsesmedlem Johnny Nim.

Hos spillerne er der stor begejstring over, at deres indsamlede bødekassepenge falder et tørt sted: ”Vi sætter stor pris på det arbejde, som vores frivillige i både Ribe og Esbjerg yder i forbindelse med vores kampe. De fortjener i den grad mad efter kampene, efter at have knoklet for vores skyld. De er altid utrolig søde og hjælpsomme, og kan vi bidrage til at hjælpe den vej rundt, så gør vi meget gerne det”, siger Kasper Kvist.  

”Vi er utrolig stolte over, at drengene har valgt at donere deres egne private bødekassepenge til klubben. Det viser, vi står sammen om at løse de udfordringer, der ligger foran os. Vi håber, at dette sammenhold også afspejler sig hos vores samarbejdspartnere og øvrige virksomheder, da vi har brug for opbakning fra hele kommunen i forhold til at nå i mål med den kommende sæson”, slutter Johnny Nim.

/Anette Knudsen