En Jacob til forskel | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
11. februar 2017

Af Emma Kjær Lauridsen

Specielt én ting skulle Aarhus Håndbold være opmærksomme på i kampen, lød det fra træner Erik Veje Rasmussen inden kampen lørdag eftermiddag mod Ribe-Esbjerg HH: Jacob Holm. I sidste kamp mellem de to hold, scorede Jacob hele 12 mål – og netop dét måtte ikke ske igen.

Men efter 60 min., kunne man ud for Ribe Esbjergs nr. 10, Jacob Holm, se en score på 12 mål.

Efter en lidt usikker start, fik Ribe Esbjerg godt fat i forsvaret, og målmand Søren Haagen havde en række vigtige redninger. Også i angrebet begyndte spillet at fungere, og efter 10. min kom Ribe Esbjerg foran 5-4 og øgede derefter føringen indtil halvlegsstillingen 16-12.

I 2. halvleg gik det stærkt. Jacob Holm scorede ikke færre end ni mål, og samtidig fortsatte Søren Haagen med at tage modet fra Aarhusspillerne med flere flotte redninger. Ribe Esbjergs nye målmand, Emil Tellerup, tog to straffekast og har derfor en redningsprocent på 100 for REHH.

Først med små fem minutter tilbage af kampen begyndte Aarhus Håndbold at mandsopdække Jacob Holm, men på det tidspunkt var kampen afgjort, og Ribe Esbjerg stod til en klar sejr med en stilling på 29-23.

Kampen endte med en sejr til REHH på 31-24.

En solid Haagen i målet, et stærkt forsvar og stor vilje, sikrede Ribe Esbjerg sig en vigtig sejr i Ceres Park Arena i Århus.

I stedet for at ligge a point med Aarhus, er Ribe Esbjerg nu fire point foran dem efter at have snuppet 2 point med hjem fra lørdagens kamp. I den samlede tabel ligger REHH nu på en 9. plads, og der er kun tre point op til Skjern, som ligger på en 4. plads.

Kampen i tal

Målscorere: REHH Jacob Holm 12, Philip Holm 5, Lukas Karlsson 5, Morten Nyberg 4, Pelle Schilling 3, Søren Tau 1 og Rasmus Nielsen 1.

Århus: Sebastian Henneberg 5, Frederik Schilling 5, Minik Dahl Høegh 4, Torben Petersen 3, Joachim Enggaard 2, Anders Kragh Martinussen 2, Omar Ingi Magnusson 1, Robert Gunnarsson 1,  og Sigvaldi Gudjonsson 1.

Udvisninger: REHH 4. Århus: 4.

Tilskuere: 2254.

Dommere: Morten Lethan Albrectsen og Mik Trustrup Larsen.