Storsejr over GOG! | Nyheder | REHH

17. september 2017
JV.dk

I søndagens hjemmekamp leverede vores håndboldherrer en mildt sagt sublim indsats mod titelaspiranterne fra GOG. Fra første fløjt fik fynboerne ikke et ben til jorden og med en føring på 7-3 efter en halv snes minutters spil, var det tydeligt for alle og enhver i en velbesøgt Centex IT Arena med 1148 tilskuere, at REHH mente det alvorligt i dagens kamp.

Det var på alle niveauer en fremragende holdpræstation som lagde grunden til den suveræne sejr. Forsvarsmæssigt stod holdet rigtig stærkt, særligt bundet op omkring netop ankomne Kasper Nielsen og Miha Zvizej i midterforsvaret, assisteret af Yehia Elderaa og Jacob Holm på backpositionerne. Det var tydeligt, at holdet var godt forberedt på GOG`s normalt så velfungerende og glidende krydsspil. Der blev tacklet igennem og byttet i forsvaret på de rigtige tidspunkter, og da der blev skiftet ud midtvejs i første halvleg og Søren Tau, Rasmus Boysen og Phillip Holm kom ind, så fortsatte det flot anlagte forsvarsspil bare derudad som et syngende bevis på den meget store bredde, der findes på holdet i denne sæson. Efter en godkendt første halvleg stemplede målmand Tim Winkler for alvor ind i anden halvleg, hvor han med den ene flotte redning efter den anden, særligt fra fløjpositionerne, viste at han nok skal blive en god mand for holdet i år. Flere gange tog han helt pippet fra de gulblusede kombattanter fra Sydøstfyn, hvor primært fløjspillerne må have kvababbelser over de kæmpechancer de misbrugte.

Angrebsmæssigt var der et utroligt højt tempo over spillet fra starten, et tempo der blev holdt hele kampen ud. REHH stillede ellers op i en noget uvant opstilling, da Morten Nyberg meldte fra til kampen grundet rygproblemer. Yehia Elderaa på venstre back, Lukas Karlsson i midten og Jacob Holm på højre back. Det viste sig at være en god startopstilling. De nævnte spillere fandt hurtigt rytmen med hinanden og spillede alle stærkt, ingen tvivl om det, men en enkelt spiller skillede sig for alvor ud i bagkæden denne efterårsdag i Ribe. Yehia Elderaa leverede ikke mindre end en fantomkamp. Det var første gang, han startede inde i en betydende match, og hold da op en præstation han leverede. 9 mål på 10 forsøg, alle sat ind på langskud, fortæller alt - den mand bliver altså spændende at følge. Og når GOG-spillerne gik offensivt på ham, så havde han, sammen med sine øvrige holdkammerater et fornemt blik for særligt Miha Zvizej på stregen, som igen leverede en god præstation med 6 mål på 6 forsøg og 3 tilkæmpede straffekast. Yehia blev derfor også fuldt fortjent dagens Man of the match.

Yehia blev MOTM, som kåres i samarbejde med Esbjerg City og Broen Shopping.

Kan holdet i resten af sæsonen holde samme tempo og spille med samme kvalitet i både forsvar og angreb som i dag, så går holdet en stor sæson i møde. Ingen tvivl om det. Stort tillykke med den flotte indsats drenge. Flot!

Til dagens kamp havde vi også en jubilar, dette var Pelle Schilling der spillede hans kamp nr. 100 for Ribe-Esbjerg HH.

Pelle fik overrakt blomster fra Blomsterhuset Esbjerg af adm. chef Anette Knudsen

Målscorere, REHH: Yehia Elderaa 9, Miha Zvizej 6, Rasmus Nielsen 6 (3), Lukas Karlsson 4, Jacob Holm 2, Pelle Schilling 2, Søren Tau 2, Phillip Holm 1, Kasper Nielsen 1

Udvisninger: REHH 5, GOG 3