Storsejr over Skjern 36-23 (15-11) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
14. november 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det blev en fornøjelig forestilling i Blue Water Dokken fredag aften, hvor Skjern Håndbold gæstede. På forhånd var der lagt op til et brag af en kamp da begge hold er formstærke i øjeblikket.

Efter en god åbning fra Skjern, hvor Eivind Tangen gjorde ”ondt” på REHH forsvaret, mens der var for mange vådeskud i den anden ende, fik REHH overhånden i opgøret. De sidste 42 minutter blev herefter vundet med 30-15!

I denne periode satte REHH drengene stort set ikke en fod forkert. Offensivt ramte bagkæden alt, anført af Rúnar Kárason, og i den anden ende fik REHH forsvaret afmonteret Skjerns angreb med en storspillende Søren Rasmussen som ankermand. Søren leverede redningsprocenter på 50% i de 42 minutter.

Det var naturligvis en glad Kristian Kristensen ovenpå en kamp han betegner som den bedste præstation igennem længere tid.

"Vi var indebrændte ovenpå vores pokal exit mod GOG forleden. Det har gjort ondt på drengene og det skulle ud af kroppen i fredagens kamp. Herudover var det dejligt at kunne levere en stor kamp til vore trofaste fans, frivillige og ikke mindst sponsorerne”  udtaler Kristensen og sender ekstra roser efter holdets indstilling.

”Som tidligere skrevet er forudsætningen for gode præstationer hårdt arbejde og grundig forberedelse. Her har vi stille og roligt løftet niveauet og det har give pote i den sidste periode. Det var ganske imponerende i dag”, slutter Kristensen.


Målscorer:
Rúnar Kárason, 11
Nicolai Nygaard, 7
Mathias Jørgensen, 4
Gunnar Steinn Jónsson, 4
Lasse Uth, 3
Kasper Kvist, 2
Miha Zvizej, 2
Daniel Ingason, 2
Christoffer Langerhuus, 1