STØT VORES SPONSORER – DE STØTTER OS! | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
30. marts 2020
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Kære sponsor, fan, frivillig og ansat – ja, kære dig der har interesse i Ribe-Esbjerg HH

Som tidligere informeret har klubben på grund af den nuværende Coronakrise hjemsendt samtlige spillere samt store dele af administrationen. Vi havde alle håbet, at slutspilspladsen på dette tidspunkt var blevet sikret, og at vi i disse dage skulle fokusere på de kommende meget spændende og i særdeleshed betydningsfulde kampe. Men sådan skulle det ikke være – ligaen, Danmark, verden og vores drømme er i den grad sat på standby.

I øjeblikket er vores fokus dog også på andet end håndbold. Der er ting i verden, der er større og vigtigere end håndbold – og det bakker vi i Ribe-Esbjerg HH fuldt ud op omkring. Vi er vores samfundsansvar bevidst, følger myndighedernes anvisninger, og gør hvad vi kan for at passe på os selv og hinanden. Det er til vores alles bedste, at vi hurtigst muligt kommer ud på den anden side af Coronakrisen, så vi igen kan få gang i samfundet, og der igen kan spilles håndbold i de danske haller.

Der er ingen tvivl om, at krisen vil komme til at ramme Ribe-Esbjerg HH - og den vil også ramme vores samarbejdspartnere. Der er virksomheder, der allerede har afskediget medarbejdere og virksomheder, der vil komme til det, hvis krisen trækker ud. Derfor er vores budskab: STØT VORES SPONSORER – DE STØTTER OS! Vi har alle brug for hinanden både nu og på den anden side af krisen. Vores sponsorer er hårdt presset – nogle endda på deres eksistens. Derfor er vores opfordring, at I vil handle lokalt og bakke op om disse så meget som muligt, så de også på den anden side af krisen har mulighed for at bakke op om Ribe-Esbjerg HH.

Du kan se en oversigt over Ribe-Esbjerg HH’s sponsorer her: https://www.rehh.dk/medlemmer/

Vi glæder os rigtig meget til igen at kunne byde jer velkommen til håndbold i Blue Water Dokken og Frøs Sparekasse Arena.

Pas godt på jer selv og hinanden.