Svær udekamp onsdag aften | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
3. December 2018

Onsdag aftens udekamp i Silkeborg mod BSV bliver svær. Fusionsklubben har haft en stærk sæson og i den hjemlige liga har det ikke kostet synlige points, at holdet har deltaget i Champions League gruppespillet. Med en øjeblikkelig 2. plads i den hjemlige liga ligger BSV lunt i svinget til at tage en af de øverste to pladser, som giver et par points med over i slutspillet til foråret.

Særligt i Champions League har holdet imponeret. Med sejren over Sporting Lissabon søndag blev det endelig cementeret, at BSV ender på en 1. plads i puljen. Det er klasse. Simpelthen.

Holdet er fyldt med klassespillere og tidligere landsholdskoryfæer. Navne som Michael Knudsen og Jesper Nøddesbo og yngre folk som Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris er spillere, der leverer varen stort set hver gang. Den evne er guld værd for et hold.

I den omvendte kamp, i Blue Water Dokken i Esbjerg, var det uhyre tæt på, at REHH fik et point med fra kampen. Et-målsnederlaget var ærgerligt. Siden er der løbet meget vand gennem åen. BSV har konsolideret sig i toppen. REHH hænger fast i bunden. Det ene point vi lige akkurat gik glip af i den første kamp, kunne vi sagtens bruge nu.

Målet for REHH må være at præstere i 60 minutter. Sker det, og det har vi spillerne til, så er det ikke umuligt at skabe en spændende kamp i JYSK Arena onsdag aften. Det må være det, der er målet for kampen - at levere en indsats som kan gøre kampen jævnbyrdig. Og så må vi se, om det er muligt at få noget med hjem i bagagen.


/Sune Agerschou