Svær udekamp venter i Silkeborg | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
11. februar 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Torsdagens ude kamp mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold bliver endnu en vigtig kamp om vitale point i slutspilsræset. Hjemmeholdet kommer med et nederlag til Benfica i EHF Cup´en, og med vores nederlag til Skjern Håndbold i fredags er det sejrssultne spillere, der løber på gulvet i Jysk Arena. 

BSH´s holdkort er yderst kompetent med spillere som Michael Knudsen, Jesper Nøddesbo, Nikolaj Øris, Sebastian Skube og Nikolaj Markussen. Holdets kendetegn er mål på stribe, og det skal vi gerne have løst defensivt. I vores sidste kamp formåede vi at holde Skjern Håndbold på 24 scoringer, og det er det niveau, vi skal ramme igen i jagten på point. Herudover skal vi have målfrekvensen op mod et forventeligt 5:1 forsvar.

Vi glæder os til at spille i en flot kulisse og ser frem mod en forhåbentligt tæt kamp. I det første opgør vandt vi hjemme i Blue Water Dokken, så troen på endnu en sejr over BSH er i den grad intakt. 

Kasper Kvist er desværre ude af torsdagens kamp efter hans skade i fredagens opgør mod Skjern, mens Lars Mousing skal testes inden kampstart. Ellers er vi fit for fight til et hæsblæsende opgør, der kan følges på TV2 Sport kl. 20.00.


/Kristian Kristensen
Assistenttræner