Tidlig mortensaften | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
10. november 2016
En af de gode traditioner i Danmark er mortensaften, og omkring 350 gæster til VIP-arrangementet forud for kampen mod KIF Kolding København tog forskud på denne tradition onsdag aften i Carlsberg Lounge.
Renés Køkken serverede nemlig mortensand med hvide og brune kartofler, rødkålssalat og efterårssalat samt en rigtig god sovs. Og desserten var ris a la mande.
Til det leverede Scandinavian Wine en herlig hvidvin som velkomstdrik. En Domaine Ellevin Chablis, der var karakteriseret ved sin friskhed med en dejlig eftersmag. Vinen er garanteret god til fisk og skaldyr, og det kunne være interessant en gang at prøve den til oste, selv om vi i Danmark jo mener, at det er rødvin, der hører til ost.
Til anden var der en spansk rødvin fra Mallorca, en Rodal Pla De Mortitx, der er lavet på druerne Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot og Tempranillo. Med sin let krydrede smag gik den særdeles fint til anden, og vil egne sig fint til stort set alle kødretter.
Fælles for de to vine er, at de sagtens kan drikkes uden mad men blot som et hyggeglas.


De mange gæster kunne følge Sune Ahrenkiels velkomst på skærme.

Forinden det vellykkede måltid havde Sune Ahrenkiel budt velkommen med et håb om, at aftenen ville give en overraskelse i form af en sejr, ligesom det tidligere på dagen var tilfældet i en anden del af verdenen.
TDC Erhvervscenter var VIP Partner denne aften og havde gode tilbud til gæsterne, og Profil Design Trading ApS havde leveret de fine gevinster til tipskonkurrencen i form af en Menu multi basket, Kähler Hammershøj vaser og Craft taske og rygsæk.
Vinderne blev: 1. Peter Groth, Schackenborg Slotskro 2. Peder Pedersen, Deloitte 3. Arne Høeg Andersen.