Tønder blev slået med fem 'pinde' | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
2. september 2016
Der er ingen tvivl om, at der i den tilstundende sæson er lagt op til et par spændende kampe mod TMS Tønder, og i aften, fredag, blev der taget hul på disse opgør med en træningskamp i Egebæk-Hviding.
Resultatet blev en sejr på 27-22 til Ribe-Esbjerg HH. Selv om det er en komfortabel sejr, så det ikke ud til, at det skulle blive tilfældet i store dele af opgøret.
Tønder var foran i store dele af kampen og en overgang med fem mål.
Det var som om, vores spillere ikke helt var i samme gear som Tønder, der dækkede godt op og løb nogle gode kontraer.
Vores spillere havde mange gode chancer, men som i de foregående træningskampe blev der også brændt for mange.
Men en halv snes minutter ind i anden halvleg skete der noget. Vores spillere tog bedre fat, og holdet overtog styringen af kampen og med langt større udnyttelsesgrad i chancerne og koncentration i det hele taget, blev sejren spillet sikkert hjem.
En god træningskamp, hvor flere systemer blev prøvet af, og hvor flere spillere prøvede skiftende positioner. Og en kamp, der viser, at spillerne skal være der fra første fløjt, og at koncentration er en nødvendighed. En af de spillere, der viste koncentration var målmand Jonas Hansen. To gange scorede han med lange udkast i et tomt mål, da Tønder havde pillet målmanden ud til fordel for en markspiller. 100 procents udnyttelse af chancerne må i den grad siges at være godkendt.
Ribe-Esbjerg HH har i træningskampene vist, at holdet er rigtig godt på vej til at blive en stærk enhed, og det bliver meget spændende at følge holde i turneringen, der starter med en pokalkamp i Santander Cup mod Århus på fredag i Invactor Arena i Ribe, og dernæst følger premiere på turneringen onsdag den 14. september mod HC Midtjylland i Blue Water Dokken.