Træls nederlag mod TTH Holstebro | Nyheder | REHH

Johnny Tauman
4. oktober 2017
Photo-Andersen.dk

Så lykkedes det heller ikke 3. gang at vinde en udekamp, da Ribe-Esbjerg HH sent onsdag aften mødte TTH Holstebro. Det blev til et nederlag på (33-29) efter en pausestilling på (16-15). Vi vil her på siden i morgen bringe en snak med cheftræner Jan Leslie og bla. søge svar på, om holdet har fået et udebane-kompleks.
I flotte kampe på hjemmebane står forsvaret solidt – og angrebet får scoret de nødvendige mål. Når det så er sagt, så burde 29 mål være tilstrækkeligt til at vinde.
Men! I både 1. og 2. halvleg holdt Ribe-Esbjerg HH store scoringspauser på henholdsvis 6 og 8 minutter – var chancerne her blevet udnyttet, så havde sejren været inden for rækkevidde.
Ribe-Esbjerg HH startede kampen mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena for fuld damp. En redning af Tim Winkler gav mulighed for at indlede målscoringen og efter godt 4 minutter havde Rasmus Nielsen, Lukas Karlsson og Yehia Elderea (2) bragt holdet foran med (2-4).

Hjemmeholdet kom dog godt tilbage i kampen og fik udlignet og endog bragt sig foran med (5-4), hvor Ribe-Esbjerg HH holdt en scoringspause på mere end 6 minutter.
Rasmus Nielsen sendte et straffekast forbi mål, men Jacob Holm var træfsikker og udlignede til (5-5).
I de følgende minutter havde hjemmeholdet TTH Holstebro ”tur i den” – og scorede næsten efter behag. Ved stillingen 9-6 smed cheftræner Jan Leslie Time-Out-kortet. Det viste sig at være en god idé.
Med 3 mål af Jacob Holm og 1 af Lukas Karlsson fik Ribe-Esbjerg HH igen kontakt ved 10-10.
Igen slog hjemmeholdet til og var foran (13-10), men ved solidt arbejde vendte kampen – og pludselig var det Ribe-Esbjerg HH, der var i front med (13-14). I de sidste minutter i første halvleg scorede hjemmeholdet 3 mål, mens Ribe-Esbjerg HH nøjedes med et til en pausestilling på (16-15).
Højdepunkterne i 2. halvleg var bla. målmand Emil Tellerups 4 redninger i den periode, hvor han afløste Tim Winkler. Det var i samme periode, at Ribe-Esbjerg HH inden for kort tid fik 2 udvisninger: Kasper Nielsen og Miha Zvizej.

Holdet formåede så nogenlunde at holde trit med hjemmeholdet, som dog hele tiden var foran. Philip Holm scorede bla. to mål på blot 21 sekunder – men lige meget hjalp det, da TTH Holstebro scorede et mål imellem de to scoringer – så 3 mål på 21 sekunder!
Den vitale scoringspause lå fra 48:51 til 56:20 – idet tidsrum sikrede hjemmeholdet stille og roligt det forspring, som skulle vise sig at være tilstrækkeligt til at vinde kampen.
Topscorer for Ribe-Esbjerg HH blev Lukas Karlsson med 7 mål, mens både Jacob Holm og Yehia Elderea hver scorede 6 mål.

”Hvis du gør det, du altid har gjort, skal du forvente at få resultater, du kender.
Hvis du vil have andre resultater end dem, du kender, må du gøre noget andet.”
De to sætninger er meget vigtige, men også simple.
Der skal ikke ændres bare for at ændre, men for at opnå det vigtigste mål: den første sejr på udebane.
Nu er der tid til at træne på hjemmebane – allerede på onsdag kommer Århus Håndbold på besøg i Blue Water Dokken. Holdet er kendt for det hurtige kontraspil – det var GOG jo også, indtil de blev lukket ned.
Det skal blive til endnu en sejr til Ribe-Esbjerg HH.

Målscorere Ribe-Esbjerg HH: Lukas Karlsson 7, Jacob Holm 6, Yehia Eldeaa 6, Lasse Nikolajsen 3, Phillip Holm 2, Mathias Jørgensen 2, Miha Zvizej 1, Pelle Schilling 1, Rasmus Nielsen 1.