Træner håber på opbakning | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
17. april 2017

Slutspillet er for vores vedkommende kommet rigtig godt i gang med tre point i de første to kampe, og det var der ikke mange, der havde set komme, da vi gik fra grundspillet til slutspillet uden at overføre point.

Men ”drengene” ville det anderledes, og en sejr over BSV og uafgjort mod TTH Holstebro har givet os tre point og en foreløbig andenplads i pulje 2.

Og i morgen, tirsdag den 18. april, venter der os en særdeles spændende kamp. Måske er det her, holdets manddomsprøve skal bestås. Skal vi gøre os håb om at komme videre i slutspillet, vil to point mod Mors-Thy Håndbold på hjemmebane i hvert tilfælde være særdeles gavnlige.

Men Mors Thy Håndbold er en svær modstander. Ingen tvivl om det.

Svag favorit

- Mors-Thy Håndbold er svage favoritter i det opgør. Vi har tabt begge kampe i grundspillet til dem, og de lå derfor over os i grundspillet på en 6. plads a point med os, lyder det fra cheftræner Claus Uhrenholt, der føjer til:

- Mors-Thy Håndbold har slået BSV på udebane, så mon ikke også det har givet dem tro på en sejr tirsdag aften?

- Skal vi have noget med, er der rigtig mange ting, der skal lykkes.

- Mors-Thy Håndbold spiller klogt. Det er et rigtig godt hold, der kan mange ting.

- De har en rigtig god defensiv med en god målmand, og vi skal have løsningen på, hvordan vi klarer deres spil 7 mod 6. De er det dygtigste hold i ligaen til at præstere dette spil. Vi har haft svært ved at lave mål mod dem, og vi skal udnytte alle de chancer, vi spiller os til.

Skal kæmpe

- Vi skal matche modstanderne på fight og energi. Vi skal være klar til at kæmpe for hver millimeter, for kan vi ikke spille dem ud af banen må vi kæmpe dem ud, lyder det fra Claus Uhrenholt, der fortsætter;

- Vi skal være omstillingsparate. Mors-Thy har et godt miks af forskellige spiltyper, og Jan Paulsen er ikke bange for at sætte dem i spil.

- Men vi skal også gå til kampen med en vis form for ydmyghed, disciplin og præcision. Og vi skal have en fælles forståelse for, at det er en ny kamp.

- Vi skal tage alle de positive ting med fra kampene mod BSV og TTH Holstebro, og så skal vi for alt i verdenen hjælpe hinanden på banen. Det er sindssygt vigtigt.

- Mors-Thy er ikke vores ønskemodstander. De har et godt tag på os, siger Claus Uhrenholt.

Håber på opbakning

Han håber på rigtig mange tilskuere til kampen, der starter klokken 18.30.

- Vi håber på fuldt hus, så der rigtigt kan blive lagt tryk på fra et medlevende publikum. Det bringer lige det sidste frem i spillerne. Vi har lige spilet for 3000 mennesker i Holstebro, og det giver en helt fantastisk stemning.