Trænerskifte i Ribe Esbjerg Herre Håndbold. | Nyheder | REHH

29. november 2017

”Intet over klubben” - sådan sagde Jan Leslie til bestyrelsen under en drøftelse af klubbens situation og placering i håndboldligaen. Jan var af den opfattelse, at der skulle nyt input til for at få vendt den aktuelle situation i klubben.

En opfattelse som både bestyrelse og spillertrup deler og bakker op omkring.

Bestyrelsen og Jan Leslie er derfor blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning, og i bestyrelsen er vi glade for Jan´s loyalitet overfor klubben og vil sige Jan tak for den store arbejdsindsats, han har lagt i klubben og de resultater, han har været med til at skabe – herunder en plads i sidste sæsons semifinaler i ligaen og kvalifikationen til Final4 i denne sæson.

Bestyrelsesformand Holger Refslund oplyser, at Jan har stillet sit mandat til rådighed, og at man i klubben har stor respekt for denne beslutning.

Formanden for Eliteudvalget i Ribe-Esbjerg HH, Sune Agerschou, påpeger at Leslies arbejdsindsats har været stor. Jan har givet alt, hvad han har og været meget seriøs. Der er meget stor respekt for det fra min side, siger Agerschou.

Bestyrelse og spillertruppen peger på Sune Agerschou som manden på bænken, indtil en mere permanent løsning er i hus.

”Den opgave tager jeg på mig, men det er ikke mit ønske”, siger Agerschou, som samtidig betoner, at det er vigtigt, at alle lægger kræfterne i for at få vendt tingene.

Samtidig inddrages talentchef Marc Uhd endnu mere i opgaverne omkring ligaholdet. Sune Agerschou påpeger:  ”Marc er i forvejen inde omkring ligaholdet, og jeg synes, han varetager de opgaver fornuftigt, så det er helt naturligt”.

Bestyrelsen og formanden for Eliteudvalget, Sune Agerschou, arbejder nu på højtryk - dag og nat - på en mere permanent løsning. ”Det er vigtigt, vi finder en person med den rigtige profil og ballast”, udtaler bestyrelsesformand Holger Refslund.

For yderlige kommentarer kan bestyrelsesformand Holger Refslund kontaktes på tlf. 2631 7543

/Bestyrelsen