7. februar 2017

UH Esbjergs U18 vendte denne tirsdag aften hjem fra Mors med en fornem skalp.

Vore unge talenter slog HF Mors i JHF’s pokalturnering og er dermed klar til semifinalen. Sejren er så meget mere fornem, da Mors spiller i U18-ligaen, mens vores U18 er i 1. division, som holdet i øvrigt fører.

Sejren mod HF Mors blev på 33-25 efter en føring på 16-11 ved pausen.

Esbjerg-drengene spillede en rigtig god kamp. Holdet kom bagud 0-2 efter tre minutters spil, og der var ingen tvivl om, at en lang køretur til Limfjordsøen sad i benene. Men holdet fik sig spillet ind i kampen, og efter 15 minutter så Esbjerg-drengene sig ikke tilbage.

Sejren blev grundlagt på et rigtig solidt forsvar med en god keeper, og det forplantede sig til angrebet, hvor det blev til mange gode, gennemspillede angreb med flotte mål, og hvor alle på holdet bidrog.

Selv en to minutters udvisning lige før pausen klarede UH Esbjerg, så holdet kunne gå til pausen med en komfortabel føring på 5-0.

I anden halvleg fik UH Esbjerg lynhurtigt øget til 18-11, hvorefter Mors satte en spurt ind, som strakte sig over godt en halv snes minutter. I det 47. minut fik holdet således reduceret til 21-23, men esbjergenserne fik igen hold på spillet, og via et godt forsvar og gode kontraangreb gjorde drengene arbejdet færdigt.

Nu ser holdet frem til semifinalen og håber på god hjemmekamp.