U18 har maksimum point | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
1. november 2015

I en meget tæt og spændende kamp, har vores unge talenter igen slået til.

UH Esbjerg U18 har slået Skanderborg med 28-27. Dermed har UH Esbjerg maksimum point for fire kampe, og det giver store forventninger til en oprykning til ligaen efter jul.

De to bedste hold går direkte i ligaen.

- Vi mangler endnu seks kampe, men vi har gode hjemmekampe tilbage. Tommelfingerreglen er, at vi skal vinde hjemmekampene og to ude. Det giver 14 point, og det skulle være nok til oprykning, så det ser meget godt ud, siger ungdomstræner Mark Bendixen.

Om kampen mod Skanderborg fortæller Mark:

Det var en tæt kamp, og det vidste vi, det ville blive. Vi kommer godt fra start og spiller super de første 20 minutter, men Skanderborg kom godt igen, og kampen bølger frem og tilbage. Snart er vi foran og snart er det Skanderborg, men vi fører med en enkelt ved halvleg.

I starten af anden halvleg er UH ikke så gode, men fra det 8. til det 16. minut er UH super gode og kommer foran med fire. Men så kommer Skanderborg tilbage og foran med tre.

Da der mangler 5 minutter, fører Skanderborg med en. Vi ændrer forsvar til 4-2, og det ændrer kampen.

Vi er også heldige, da vi scorer på 3. ripost. De to første skud bliver parreret og ryger i spil igen, men tredje gang lykkedes det at få den i mål.

Det var en fed håndboldkamp mellem to gode hold. Rasmus står fint i målet, og Oliver, vores nye playmaker, spiller en rigtig flot kamp, fortæller Mark.

Der var problemer med haluret, og det betød, at uret blev sat for sent i gang efter et spilstop. Det medførte en protest fra Skanderborg, men Mark Bendixen regner ikke med, at det får nogen betydning.

- Dommerne har tiden på deres ure, og det er dem, der vurdere, hvor meget, der skal lægges til. Det er et dommerskøn, og det bliver næppe ændret, vurderer Mark.

UH Esbjerg U18 møder den 10. november Fredericia Trelle på hjemmebane med start kl 19.